ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημήτρης Καραντζούνης: Θα εργαστώ, και θα συνεργαστώ ώστε η Σπερχειάδα να διεκδικήσει και να αποκτήσει όλα όσα της αξίζουν

 

Θεωρώ πολύ τιμητικό από τους ανθρώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους για να τους εκπροσωπήσω στο Τοπικό Συμβούλιο Σπερχειάδας.

Η συμμετοχή μου στις Κοινοτικές Εκλογές 2019, θέλω και πιστεύω πως όσοι με ψήφισαν αντιλήφθηκαν το πώς θα δράσω εντός του Συμβουλίου.

Οφείλουμε  όλοι μας να δράσουμε για τον τόπο μας  για να αλλάξει η σημερινή κατάσταση.

Πρέπει να δοθούν εφικτές προτάσεις  για ανάπτυξη και  λύσεις  στα βασικά καθημερινά προβλήματα  μέσω από ένα  ορθολογικό στρατηγικό σχεδιασμό, παραμένοντας δίπλα στον κάθε δημότη, ικανοποιώντας του τις ανάγκες.  Όλα τα μέλη του τοπικού συμβουλίου  πρέπει να εργαστούν  με βάσει τις  αρχές, διαφάνεια, ανιδιοτέλεια, αξιοκρατία και κυρίως με ίση μεταχείριση απέναντι σε όλους τους δημότες.

Αναφορικά με το πρόγραμμα το οποίο δημοσίευσα στο έντυπό μου και δεσμεύτηκα προεκλογικά,  για κάποιο λόγο είναι πανομοιότυπο με το με το πρόγραμμα του εκλεγέντα συνδυασμού, “Σπερχειάδα η πόλη που αγαπάμε” οπότε και πάνω σε αυτό θα ασκήσω τα καθήκοντα μου για το κοινό καλό.

Εάν και εφόσον προκύψουν αρμοδιότητες, θα χαρώ ιδιαίτερα να συμβάλω ακόμα περισσότερο για το καλό της πόλης της καρδιάς μας που είναι η  Σπερχειάδα.

Όσο για το παιχνίδι της Κολοκυθιάς που παίχτηκε έως τέλους της εκλογικής διαδικασίας, ευελπιστώ, ευχή και ελπίδα, να μην συνεχιστεί στην τετραετία που ακολουθεί και να δείξουμε όλοι μαζί το πόσο πραγματικά αγαπάμε, την πόλη της καρδιάς μας. Άρα, ας σταματήσει εδώ ο διχασμός και ας έχει προτεραιότητα, Πρώτα η Σπερχειάδα!

Με εκτίμηση, σεβασμό και «καθαρή ματιά» όσον αφορά τον αυτοδιοικητικό θεσμικό μου ρόλο στην Σπερχειάδα.

Δημήτρης Καραντζούνης

Τοπικός Σύμβουλος Σπερχειάδας 2019 – 2022

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close