Σημαντικές

Η Ντόρα φοβάται κοινωνική έκρηξη και προειδοποιεί το Μαξίμου

Αυτό που πεισματικά αρνούνται να δουν τα στελέχη της κυβέρνησης και του επιτελείου Μητσοτάκη, έρχεται να επισημάνει η Ντόρα Μπακογιάννη με ένα μήνυμα ξεχωριστής σημασίας.

Οι κυβερνητικές παλινωδίες και η αδιαφάνεια των αποφάσεων σε ότι αφορά στη διαχείριση της πανδημίας και στην αντιμετώπιση της αγοράς γιγαντώνουν την κοινωνικά δυσαρέσκεια, γεγονός που ανάγκασε την αδελφή του πρωθυπουργού να μιλήσει για διαφαινόμενη… κοινωνική έκρηξη.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ τόνισε την ανάγκη να βρεθεί κάποια διέξοδος για τον κόσμο και τους επαγγελματίες, ώστε να αποφευχθεί μία ανεξέλεγκτη έκρηξη της κοινωνίας.

«Σήμερα χρειάζεται να αφήσουμε ατμό μέσα από την κατσαρόλα και για την κοινωνία και για την οικονομία», δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ εξηγώντας πως προφανώς και οι ειδικοί θα αποφασίσουν και θα κρίνουν για το άνοιγμα της αγοράς, ωστόσο θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους όλα τα δεδομένα.

«Ο κίνδυνος μιας ανεξέλεγκτης έκρηξης του κόσμου είναι μεγαλύτερος και θα πρέπει να συνυπολογιστεί», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ένα σκληρό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες και με ιδιαίτερη βαρύτητα…

 

 

 

https://www.koutipandoras.gr/

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close