Τοπικές

Λαμία: Κλειστό για τα αυτοκίνητα το κέντρο σήμερα!

Δείτε από τι ώρα

α) Θα έχουμε ολική διακοπή της κυκλοφορίας από ώρα 18:30΄ έως και µισή ώρα µετά το πέρας της οµιλίας του Νίκου Σταυρογιάννη στο τµήµα της  συµβολής των οδών Κολοκοτρώνη µε Πλατεία Πάρκου έως και τη συµβολή της οδού Καραγιαννοπούλου µε Πλατεία Πάρκου.

β) Ολική διακοπή της κυκλοφορίας από ώρα 16:30΄ έως και µισή ώρα µετά το πέρας της οµιλίας του Φάνη Σπανού (θα ξεκινήσει στις 21:00’) από τη συµβολή της οδού Σκληβανιώτη µε την Πλατεία Ελευθερίας, ενώ η κυκλοφορία των οχηµάτων θα διεξάγεται εκ των οδών Σκληβανιώτη-Μακροπούλου- Πατρόκλου, προκειµένου οχήµατα κατευθυνθούν προς το κέντρο πόλεως.

Σημειώνουμε ότι με την παραπάνω απαγόρευση εξυπηρετείται και η προεκλογική ομιλία του Θύμιου Καραΐσκου που ξεκινά νωρίτερα στην ίδια οδό (Διάκου).

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος μιλά στις 20.00 μπροστά από το εκλογικό του κέντρο στη Διάκου, λίγο αργότερα πάλι στη Διάκου στις 21.00 μιλά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, στις 20.30 στη Ρήγα Φεραίου κοντά στην πλατεία Πάρκου μιλά ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Σταυρογιάννης, την ίδια ώρα η υποψήφια περιφερειάρχης Κατερίνα Μπατζελή στο Εργατικό Κέντρο στην πλατεία Διάκου!

Στις 9 θα έχουμε και το μουσικό πάρτι στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Δημάρχου Παναγιώτη Στασινού στην πλατεία Ελευθερίας!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close