Ευ Ζην

Συνεργασία της Seat με το Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνολογίας Sónar+D

Με στόχο την προώθηση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας

 

Η Seat συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Sónar +D, το διεθνές φεστιβάλ Μουσικής, Δημιουργικότητας και Τεχνολογίας, το οποίο γιορτάζει την 26η έκδοση του, για να συνδεθεί με το πνεύμα καινοτομίας και δημιουργικότητας της πόλης της Βαρκελώνης. Η Ισπανική εταιρία γίνεται εταίρος με το Sónar και Sónar+D’s και λανσάρουν τα νέα Sónar+D MasterClasses by Seat, μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες του φετινού φεστιβάλ που θα παρουσιαστεί στο νέο Sónar+D Auditorium by Seat.

Το Sónar+D είναι ένα διεθνές διεπιστημονικό συνέδριο που διεξάγεται από το 2013 στη Βαρκελώνη στα πλαίσια του φεστιβάλ Sónar. Συγκεντρώνει διαφορετικά προφίλ όπως εξέχοντες καλλιτέχνες, τεχνολόγους, δημιουργικούς επαγγελματίες, μουσικούς, κινηματογραφιστές, σχεδιαστές, στοχαστές, επιστήμονες, επιχειρηματίες, προγραμματιστές και hackers με σκοπό να διερευνήσουν πως η δημιουργικότητα επηρεάζει και μεταβάλλει το παρόν και βοηθάει να φανταστούμε το μέλλον.

Η καινοτομία για αυτή τη χρονιά είναι τα Sónar+D MasterClasses by Seat, μία νέα μορφή εκμάθησης που αποσκοπεί την ενίσχυση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Ένα σύνολο από εννέα 90λετπα σεμινάρια εξειδίκευσης θα πραγματοποιηθούν στις 17, 18 και 19 Ιουλίου. Το θέμα των σεμιναρίων θα επικεντρωθεί στο θεμελιώδη ρόλο της δημιουργικότητας στις διαδικασίες καινοτομίας με συναντήσεις αφιερωμένες στη συνεργασία μεταξύ καλλιτεχνών και τεχνητής νοημοσύνης, την αλληλεπίδραση με ρομπότ ή το σχεδιασμό διαδραστικών περιβαλλόντων μεταξύ άλλων.

Στα Sónar+D MasterClasses by Seat θα έχουν πρόσβαση με προτεραιότητα οι επαγγελματίες που συμμετέχουν στο Sónar + D και θα έχουν χωρητικότητα 50 έως 80 ατόμων ανά σεμινάριο. Ωστόσο, από το Σεπτέμβριο θα είναι διαθέσιμα ηλεκτρονικά τα κύρια σεμινάρια μέσω της ιστοσελίδας Sónar +D.

Αστική κινητικότητα που μεταφέρεται στη μουσική

Κάθε χρόνο, η Seat επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για τη μουσική και την τέχνη του δρόμου μέσω των συνεργατών της με τα κορυφαία διεθνή φεστιβάλ στον κόσμο. Φέτος, η μάρκα συνεργάζεται και πάλι με τα κορυφαία φεστιβάλ πόλης στον κόσμο, όπως το Primavera Sound, όπου για πρώτη φορά

χορηγεί 13 επιπλέον καλλιτέχνες hip hop στη σύνθεση, το Lollapalooza στο Παρίσι και το Βερολίνο και το Wireless Festival στη Φρανκφούρτη. Αυτά τα γεγονότα αναγνωρίζονται ως οι ιδανικές πλατφόρμες για να μοιραστεί κάποιος το πάθος για τη μουσική και την τέχνη του δρόμου με νεανικό και αισιόδοξο πνεύμα.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close