Συνταγές & Άλλα

Μπριζόλες στην κατσαρόλα

Χοιρινά μπριζολάκια αλλιώς

Χρύσα Κόκκαλη
Συνταγή της 
 1 ώρα
Προετοιμασία: 15 λεπτά | Μαγείρεμα: 45 λεπτά | Μερίδες: 4 μερίδες

Υλικά

  • 4 μπριζόλες χοιρινές
  • 8 πατάτες
  • 2-4 κρεμμύδια μέτρια
  • 2 καρότα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λεμόνι
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • Μισό ποτήρι κρασιού λευκό κρασί

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα καρότα ψιλοκομμένα.
  2. Προσθέτουμε τις μπριζόλες, τις πατάτες κομμένες κυδωνάτες, το αλάτι και το πιπέρι.
  3. Αφού σοταριστούν σβήνουμε με  λευκό κρασί και αφήνουμε 5 λεπτά να εξατμιστή.
  4. Αμέσως μετά ρίχνουμε νερό μέχρι να καλυφθούν τα υλικά μας.
  5. Στύβουμε το λεμόνι και μέσα στο χυμό του διαλύουμε την μουστάρδα.
  6. Και με αυτό το μείγμα περιχύνουμε το φαγητό 10 λεπτά πριν σβήσουμε την φωτιά.

ΠΗΓΗ :.mageireyo.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close