Τα Ζώδια Σήμερα

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ

Εύνοια από το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα, αλλά προσοχή στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου.

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα που πραγματοποιείται σήμερα, ευνοεί απόλυτα τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Συγγενικές σχέσεις που ίσως σε προβλημάτιζαν καιρό τώρα, σήμερα μπορούν να διορθωθούν και εσύ να κάνεις τις σημαντικές εποικοδομητικές αλλαγές, που χρειάζονται! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, που σε παρασύρει σε υπερβολική γκρίνια και παράπονα, που ίσως φέρουν ανούσιες ρήξεις, που θα φέρουν τις αντίθετες συνέπειες από αυτές που θες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα, θα καταφέρεις με ποικίλους τρόπους, να βελτιώσεις τη ζωή σου, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού και θα αισθανθείς πως οι προσπάθειες σου, επιτέλους ανταμείβονται! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, με γνωστούς, αδέρφια και γείτονες βελτιώνονται και ανανεώνονται! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, που σε παρασύρουν σε κουτσομπολιά, όπως και σε απροσεξίες σε μετακινήσεις και οδήγηση!.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα σήμερα, είναι σίγουρα η ιδανική ευκαιρία, για να προγραμματίσεις σωστά και να οργανώσεις την ζωή σου! Η συγκεκριμένη όψη θα σε βοηθήσει, να προστατεύσεις αποτελεσματικά τα κεκτημένα σου και ό,τι πραγματικά αξίζει για σένα! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, που σε παρασύρει σε δογματικές, κτητικές και επίμονες συμπεριφορές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα, σε ανταμείβει για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες σου! Ήρθε η ώρα, να βάλεις τώρα τις σωστές ισορροπίες σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές και θα δεις πως θα έχεις επιτυχία σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, που θα σου δώσει εγωκεντρισμό και παρορμητική έπαρση, χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να χάσεις τις παραπάνω ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα σήμερα, θα σου φέρει αρκετές ευκαιρίες, τις οποίες αν εκμεταλλευτείς σωστά, θα δεις θεαματικές αλλαγές στην διάθεση σου και στην ψυχολογία σου! Αναζητάς μέσα σου και καταφέρνεις να αναγνωρίσεις τις αξίες, τις επιθυμίες και τις βαθιές ανάγκες σου, κάνοντας σχέδια εκπλήρωσης τους, για το άμεσο μέλλον! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, που επαναφέρει αρνητικές μνήμες ή τοξικές σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα θα σε ανταμείψει για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχεις κάνει μέχρι τώρα, αλλά επιπλέον, θα σε αποζημιώσει και για όλες τις απογοητεύσεις ή στεναχώριες που σου έδωσαν πρόσωπα και διαπροσωπικές σχέσεις που λανθασμένα εμπιστεύτηκες και στηρίχτηκες στο παρελθόν. Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, που φέρνει εντάσεις και προστριβές στους φιλικούς σου κύκλους.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα σου δίνει την σημερινή ημέρα, την ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου, το πρόγραμμα σου και να σχεδιάσεις στρατηγικές, ώστε να εκπληρώσεις ουσιαστικά όνειρα και φιλοδοξίες! Προσπάθησε σήμερα να πετύχεις την έξοδο σου από αδιέξοδες καταστάσεις και τοξικές σχέσεις και επιστράτευσε λογική και ωριμότητα! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, που σε ωθεί σε παρορμητικές συμπεριφορές, οι οποίες πλήττουν την κοινωνική σου εικόνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, το σημερινό Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα θα σε ευνοήσει αρκετά, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις σήμερα! Έχεις την ευκαιρία, να εκμεταλλευτείς με ποικίλους τρόπους την αυξημένη σου τύχη και να γευτείς την απόλυτη επιτυχία, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και κυρίως στις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, που φέρνει αναποδιές σε ταξίδια και γενικά σε μετακινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, το υδάτινο Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα, που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει ουσιαστικές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά τη ζωή σου και να την μεταμορφώσεις. Η σημερινή ημέρα, είναι η ιδανική, για να κάνεις πράξη, κάποιες βαθιές σκέψεις σου, να πραγματοποιήσεις επιθυμίες και να πετύχεις σημαντικούς στόχους! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, που θα φέρει ζήλια και φθόνο, από τους άλλους, για την επιτυχία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα, είναι απόλυτα θετικό και ωφέλιμο για σένα! Έρχονται θεαματικές, χαρμόσυνες αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, ανεβάζοντας τα επίπεδα χαράς στην ζωή σου! Πάρε τώρα τις σωστές αποφάσεις για την εξέλιξη κάποιων σχέσεων σου και καταστάσεων της ζωής σου και θα δεις ότι θα ανταμειφτείς! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, που σε κάνει αρκετά παρορμητικό, εγωιστή και οξύθυμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα σήμερα, δίνει μία ανάσα ανακούφισης στην καθημερινότητα σου! Αυτή η όψη, θα ευνοήσει γενικά την ζωή σου, αλλά και εσένα τον ίδιο, αφού είσαι αποφασισμένος, να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου και να βελτιώσεις τα πάντα, διορθώνοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, η οποία σε ωθεί σε αδικαιολόγητη τάση για άγχος και νευρικότητα.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, το απόλυτα θετικό για σένα Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα, σε προτρέπει να αρπάξεις και να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί τώρα και θα δεις ότι όλες σου οι προσπάθειες, για την υλοποίηση των στόχων και των σχεδίων σου, που αφορούν την βελτίωση της ζωής σου, επιτέλους στέφονται με επιτυχία! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, που σε κάνει λίγο πιο εγωκεντρικό και απαιτητικό απ’ότι συνήθως, γεγονός που θα φέρει προστριβές.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

ΠΗΓΗ: oroskopos.gr

 

 

 

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close