ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτές είναι οι 5 καλύτερες δουλειές στον κόσμο και δεν τις ξέρεις!

Ειδικά το νούμερο 2 είναι πραγματικά όνειρο

5) Δοκιμαστής νεροτσουλίθρας

Ναι είναι επάγγελμα όσο απίστευτο και να ακούγεται. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μαγιό και αντηλιακό και να αξιολογήστε πόσο καλή είναι η νεροτσουλίθρα, αν έχει σημεία που ζορίζουν το σώμα και πόσο διασκεδαστική είναι στο σύνολο της.

Μετά από αυτό, βαθμολογούνται οι “βόλτες” με βάση δύο παράγοντες, το “Big Splash” και το “Adrenaline Factor”. Ο μισθός είναι 30.000 δολάρια τον χρόνο και αν δεν μας πιστεύεται αρκεί να ψάξετε την ιστορία του Sebastian Smith για να πειστείτε.

4) Επαγγελματίας στις…αγκαλιές

Οι επαγγελματίες της αγκαλιάς δουλεύουν συνήθως σε ένα ιδιωτικό στούντιο και μοιράζουν απλόχερα αγκαλιές με το αζημίωτο. Επιπλέον μπορούν να κάνουν παρέα στον πελάτη, να συνομιλήσουν, να γευματίσουν, να παίξουν σκάκι αρκεί η σχέση να μείνει εντελώς πλατωνική.

Ο μισθός είναι 1$ και κάθε περίοδος “αγκαλιάς” διαρκεί από 15 λεπτά έως 5 ώρες. Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις όπως η Janet Treviño που εργάζεται στο Σαν Αντόνιο των ΗΠΑ και χρεώνει τους πελάτες της 80 δολάρια ανά ώρα.

3) Επαγγελματικά γράμματα από τον Αι Βασίλη

Αν θέλετε να κερδίσετε έξτρα λεφτά μπορείτε να γράφεται κάθε Χριστούγεννα γράμματα σαν Άγιος Βασίλης για 10 δολάρια το γράμμα.

Πριν γράψετε το κάθε γράμμα πρέπει να στείλετε στους γονείς μια λίστα με περίπου 20 ερωτήσεις σχετικά με το παιδί, την οικογένειά, τα κατοικίδια ζώα και τις αγαπημένες του ταινίες και βιβλία του παιδιού.

2) Δοκιμαστής παγωτού

Μια δουλειά όνειρο για τους περισσότερους. Ένας δοκιμαστής με πλήρες ωράριο καλείται να εκτιμήσει την ποιότητα κάθε γεύσης με βάση την υφή, το χρώμα, τη μυρωδιά, την εμφάνιση και άλλους παράγοντες εκτός από τη γεύση.

Ενώ η ακριβής περιγραφή της εργασίας εξαρτάται από τον εργοδότη οι επιπρόσθετες ευθύνες του δοκιμαστή μπορεί να περιλαμβάνουν την επινόηση νέων γεύσεων και προϊόντων παγωτού ή την εξυπηρέτηση ως αντιπρόσωπος μάρκετινγκ για την εταιρεία.

Εκτός από το ενδεχόμενο να είναι η πιο διασκεδαστική δουλειά στο σύμπαν ένας δοκιμαστής παγωτού μπορεί να κερδίσει μέχρι και $ 100,000 το χρόνο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close