Cinema - Σειρές - TVCinema -σειρές TV

Άγριες Μέλισσες: Η απόφαση του δικαστηρίου.

05/10/20 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 16 β Κυκλος

Η Θεοδοσία θα επισκεφθεί την Ελένη στη φυλακή προκειμένου να ζητήσει συγχώρηση και, κάτω από το βάρος της απόφασης του δικαστηρίου, οι δύο γυναίκες συμφιλιώνονται. Ο Δούκας, θορυβημένος από το ένταλμα σύλληψης εναντίον του, καταστρώνει με τη βοήθεια του Μελέτη και του Κωνσταντή ένα σχέδιο διαφυγής, παρά τις αντιρρήσεις της Μυρσίνης. Πριν φύγει όμως, θα κάνει μια τελευταία κίνηση, που θα σοκάρει όλη την οικογένεια.

Ο Βάλιαρης κρατάει αιχμάλωτό τον Μπεκιάρη με στόχο να τον αναγκάσει να ομολογήσει τα εγκλήματά του και το δολοφόνο του γιου του Νέστορα. Θα μάθει την αλήθεια ο Νέστορας; Η Ελένη μπαίνει στην αίθουσα του δικαστηρίου με θάρρος, έτοιμη να ακούσει την ετυμηγορία και ν’ αντιμετωπίσει τη μοίρα της…Την ίδια στιγμή, ο Μιλτιάδης αποφασίζει να αποδώσει μόνος του δικαιοσύνη για τον άδικο θάνατο του Γιάννου.Λίγο πριν το τέλος της δίκης η Μυρσίνη ζητάει να καταθέσει Ο Θωμάς την έχει εκβιάσει με τις γυμνές της φωτογραφίες και της έχει ζητήσει να καταθέσει ότι ο θάνατος του σέργιου ήταν ατύχημα.

Η Μυρσίνη ομως όταν ανέβει στο ειδώλιο θα καταθέσει ότι η Ελένη σκότωσε το παιδί της και τόσο καιρό έλεγε ψέματα.Όταν έρθει η σειρά της Ελένης να καταθέσει θα υποστηρίξει ότι κατηγορείται επειδή είναι γυναίκα αλλά η κατάθεση της Μυρσίνης όμως θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του δικαστηρίου κι έτσι ο Εισαγγελέας θα προτείνει θανατική ποινή. Οι άνθρωποι της Μυρσίνης έχουν συγκλονιστεί αλλά οι Σεβαστοί είναι χαρούμενοι. Η Μυρσίνη από την άλλη, αν και η απόφαση του δικαστηρίου την ικανοποιεί, έχει πληρώσει για να σκοτώσουν την Ελένη. Θέλει να είναι σίγουρη πως αυτή που σκότωσε το παιδί της πως θα πεθάνει.

Θα βρεί κάποιον που θα το επιχειρήσει να σκοτώσει την Ελένη?

 

 

 

06/10/20 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 Β ΚΥΚΛΟΣ

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 17 β Κυκλος

Η ημέρα της ανακοίνωσης της τελικής απόφασης έχει φτάσει. Ο δικαστής ανακοινώνει πως η ποινή της Ελένης είναι ισόβια. Η απόφαση θα προκαλέσει την οργή των Σεβαστών που με θυμό ζητούν θανατική καταδίκη. Όλοι είναι σοκαρισμένοι από την απόφαση του δικαστηρίου.

Οι τρεις αδερφές σε ένα σπαρακτικό αποχωρισμό, βρίσκονται μπροστά στην ωμή πραγματικότητα. Ο Λάμπρος δίνει όρκους αγάπης ενώ η Ελένη του ζητά να την ξεχάσει. Η Μυρσίνη όμως είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιό της μέχρι τέλους. Ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι έκανε και λυγίζει από τις τύψεις…

Η οικογένεια των Σεβαστών είναι συντετριμμένη με την πράξη του Μιλτιάδη… Η Βιολέτα βλέπει τα όνειρά της με το Μιλτιάδη να γκρεμίζονται ενώ όλο το χωριό βυθίζεται στη θλίψη με τον Παναγιώτη να μην αντέχει τις τύψεις…

 

 

 

https://www.epeisodia.gr/

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close