Cinema - Σειρές - TVCinema -σειρές TV

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη ξαναπέφτει στα χέρια του Βόσκαρη-«Σεισμός» όταν ο Δούκας μάθει για τη Δρόσω και τον Σέργιο

Ο εφιάλτης δεν λέει να τελειώσει…

Το σχέδιο της Ελένης, που θα οδηγήσει τον Βόσκαρη πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, φαίνεται να ναυαγεί. Στον Συνεταιρισμό επικρατεί αναβρασμός μετά την περίεργη κλοπή από το χρηματοκιβώτιο, ενώ o Κωνσταντής βλέπει πως ο μόνος τρόπος να γλιτώσει από τον εκβιασμό του Σωκράτη είναι ν’ ακολουθήσει το σατανικό κόλπο του Δούκα, που θα τον ξανακάνει άρχοντα του κάμπου.

Θα ρισκάρει να παραχωρήσει όλη την περιουσία του στον Νικηφόρο; Το κόσμημα που πρόσφερε ο Μελέτης στην Πηνελόπη, θα γίνει αφορμή για να ταράξει ακόμα μια φορά τη σχέση της με τον Αλέξη.

Ο Βόσκαρης εκμεταλλεύεται την υπόθεση του Νέστορα για να στοχοποιήσει την Ελένη, η οποία καταλήγει ξανά στα χέρια του. Ο παράνομος δεσμός της Δρόσως και του Κωνσταντή δείχνει να τελειώνει πριν καν αρχίσει ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι της Ελένης θα βάλει τον Τάκη σε μπελάδες.
Περιπλέκονται οι σχέσεις των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» με τις τρεις αδελφές Σταμίρη να αντιμετωπίζουν δυσθεώρητες προκλήσειςστη συνέχεια των επεισοδίων στο Διαφάνι. Ο Τάκης επιστρέφει στο Διαφάνι και εκβιάζει τη Δρόσω με δύο μυστικά: την Τρούμπα και τον Σέργιο, ενώ ο Νικηφόρος θα μάθει με κάποιο τρόπο ότι ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα για να της πάρει λεφτά.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου το σχέδιο της Ελένης, που θα οδηγήσει τον Βόσκαρη πίσω απ’ τα κάγκελα της φυλακής, φαίνεται να ναυαγεί. Στον συνεταιρισμό επικρατεί αναβρασμός μετά την περίεργη κλοπή στο χρηματοκιβώτιο, ενώ o Κωνσταντής βλέπει πως ο μόνος τρόπος να γλιτώσει απ’ τον εκβιασμό του Σωκράτη είναι ν’ ακολουθήσει το σατανικό κόλπο του Δούκα που θα τον ξανακάνει άρχοντα του κάμπου. Θα ρισκάρει να παραχωρήσει όλη την περιουσία του στον Νικηφόρο;

Το κόσμημα που πρόσφερε ο Μελέτης στην Πηνελόπη, θα γίνει αφορμή για να ταράξει ακόμα μια φορά τη σχέση της με τον Αλέξη. Ο Βόσκαρης εκμεταλλεύεται την υπόθεση του Νέστορα για να στοχοποιήσει την Ελένη, η οποία καταλήγει ξανά στα χέρια του. Ο παράνομος δεσμός της Δρόσως και του Κωνσταντή δείχνει να τελειώνει πριν καν αρχίσει ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι της Ελένης θα βάλει τον Τάκη σε μπελάδες.

Άγριες μέλισσες
Μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο, τρεις πρωταγωνιστικοί ρόλοι θα έχουν ολοκληρώσει την παρουσία τους στις «Άγριες Μέλισσες». Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», οι τρεις ηθοποιοί, οι οποίοι εγκαταλείπουν το Διαφάνι είναι: ο Τάκης που ενσαρκώνει ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Σωκράτης που ενσαρκώνει ο Χάρης Σώζος και η Δόμνα που ενσαρκώνει η Νεφέλη Κουλούρη.

«Σεισμός» όταν ο Δούκας μάθει για τη Δρόσω και τον Σέργιο

Στο spoiler του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» μαθαίνουμε ότι ο Τάκης θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στην οικογένεια των Σεβαστών και στη Δρόσω. Ο Τάκης – ρόλο τον οποίο ερμηνεύει ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας θα μείνει λίγο, αλλά θα κάνει τη ζημιά του! Θα αποκαλύψει όλα τα μυστικά της Δρόσως – και το γεγονός ότι εργαζόταν στην Τρούμπα και το γεγονός ότι ο μικρός Σέργιος της Ασημίνας και του Νικηφόρου είναι δικό της παιδί. Όταν το μάθει ο Δούκας θα γίνει «σεισμός» στο σπίτι των Σεβαστών. Η Ασημίνα καταρρέει και αποφασίζει να εξαφανιστεί από το Διαφάνι παίρνοντας μαζί της τον μικρό Σέργιο. Ο Μπάμπης βοηθά την Ασημίνα να το σκάσει με το παιδί και να κρυφτεί σε μια αγροικία της Θεσσαλίας, ενώ ο Νικηφόρος παθαίνει σοκ.Την εντοπίζει πρ’ωτη η Ελένη, αλλά δεν καταφέρνει αρχικά να την πείσει να γυρίσει στο χωριό.
Τάκης και Νικηφόρος θα πιαστούν στα χέρια και ο Νικηφόρος θα απαγορεύσει στη Δρόσω να βλέπει τον Σέργιο. Η Δρόσω καταρρέει και η Ελένη θα απειλήσει τον Τάκη να φύγει από το Διαφάνι και να μην ξαναενοχλήσει τις αδερφές της στις «Άγριες Μέλισσες».
www.ethnos.gr
Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Close
Back to top button
Close