Οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» θα είναι καταιγιστικές.

https://www.youtube.com/watch?v=64Qd_JEO_RY

Όπως προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή «Ευτυχείτε» το νέο πρόσωπο που εισβάλλει στο Διαφάνι πρόκειται να ερωτευτεί τη Δρόσω, μια εξέλιξη που θα δημιουργήσει αναταραχές και απρόσμενα συμβάντα.

Ο νεαρός υφασματέμπορας, Ιορδάνης θα ερωτευτεί την Δρόσω και θα της εκφράσει τα συναισθήματά του, ενώ μάλιστα θα της αναφέρει ότι είναι διατεθειμένος να την παντρευτεί.

Εκείνη, μάλιστα, θα του εκμυστηρευτεί τις ανασφάλειές της για την εγκυμοσύνη της, με εκείνον να της τονίζει ότι είναι διατεθειμένος να είναι πατέρας του παιδιού που κυοφορεί.

Αυτό θα σοκάρει τόσο τους ήρωες όσο και το τηλεοπτικό κοινό. Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, αφού ένα ακόμη συμβάν θα ταράξει τα νερά του χωριού.

Συγκεκριμένα, ο Δημητράκης θα είναι ο άνθρωπος στον οποίο θα αποκαλύψει ο Κλεομένης το μεγάλο του μυστικό, ενώ η Πηνελόπη που είναι η σύζυγός του, θα ακούσει τον Μελέτη να θίγει τον ανδρισμό του άντρα της και θα ζητήσει εξηγήσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=J5TMw778-XY

Η Πηνελόπη θα ζητήσει διαζύγιο από τον Κλεομένη και μάλιστα θα αποκαλύψει ότι είναι ερωτευμένη και αγαπά τον Μελέτη, μια εξέλιξη που αναμφισβήτητα θα αφήσει το τηλεοπτικό κοινό με το στόμα ανοιχτό.

https://www.youtube.com/watch?v=dArP_Fbfk2k

Δείτε το βίντεο με τα όσα αποκαλύφθηκαν και το αναλυτικό ρεπορτάζ!

https://www.youtube.com/watch?v=zzZwrkD2Ho4