Cinema - Σειρές - TVCinema -σειρές TV

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Μελέτης μαθαίνει ότι είναι γιος της Ανέτ και «διαλύεται»

Μυστικά αποκαλύπτονται, με τραγικές συνέπειες, σκάνδαλα ξεσκεπάζονται και οι συγκρούσεις κλιμακώνονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», στον ΑΝΤ1.

Η Ελένη (Μ. Κίτσου) αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι και την περιουσία της, παρά τη δικαστική απόφαση. Ο Κυπραίος (Γ. Στάνκογλου) βρίσκεται δίπλα της και τη στηρίζει. Ο Νικηφόρος (Α. Ροϊλός) προσπαθεί να επισπεύσει τη δημοσίευση της έκθεσης, βλέποντας πως και η Ασημίνα (Ε. Τρίγγου) αγωνιά για το αποτέλεσμα.

Ο Μελέτης (Γ. Γεροντιδάκης) προχωράει το σχέδιό του και ετοιμάζεται να κλεφτεί με την Πηνελόπη (Μ. Πετεβή). Η Θεοδοσία (Χ. Χειλά Φαμέλη), έκπληκτη, καταλαβαίνει πως τα χρήματα που πήρε για το διαζύγιο είναι από τον Κωνσταντή (Γ. Κουκουράκης) και αναρωτιέται ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του.

Ο Δούκας (Λ. Κακούρης) εκβιάζει τον Τόλλια (Χ. Πλαΐνης) για να στηρίξει και πάλι το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης και τα συμφέροντά του στην περιοχή. Η Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη) συνεχίζει να αρνείται την πρόταση γάμου του Ιορδάνη (Λ. Κωνσταντέας), όμως εκείνος επιμένει και προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια της Ελένης.

Επιστροφή στο Παρίσι

Ο Νέστορας (Π. Ορκόπουλος) μοιράζεται με την Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη) τις υποψίες του για τον Κυπραίο. Η Ανέτ δεν είναι σίγουρη για τα στοιχεία που της παρουσιάζει, αλλά δεν μπορεί να τον βοηθήσει περισσότερο, καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Παρίσι με τον Μελέτη. Ο Κυπραίος όμως ανακαλύπτει πως ο Νέστορας τον υποψιάζεται και ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί το παρελθόν του είναι πια ορατός.

Η Ανέτ ενημερώνει τον Δούκα ότι είδε τον Μελέτη και την Πηνελόπη να το σκάνε κρυφά μαζί μέσα στη νύχτα. Την ίδια στιγμή το φορτηγό που πήρε ο Μελέτης τους «προδίδει» κι αναγκάζονται να συνεχίσουν την απόδρασή τους με τα πόδια.

Ο Φανούρης (Κ. Δανίκας) αποκαλύπτει στον Λάμπρο (Δ. Γκοτσόπουλος) πως είδε τη Θεοδοσία στο μέρος όπου έπεσε η Ελένη, και ο Λάμπρος, οργισμένος, της ζητάει εξηγήσεις. Εν τω μεταξύ ο Δούκας και η Ανέτ καταφέρνουν να πιάσουν τους δύο φυγάδες και η Πηνελόπη αναγκάζεται να ακολουθήσει τη διαταγή του πατέρα της…

Ο Κυπραίος ανακοινώνει στην Ελένη πως το σχέδιο της απαλλοτρίωσης θα συνεχιστεί και της προτείνει να φύγουν από το χωριό. Ο Δούκας συγκρούεται με τον Μελέτη και τον διώχνει από το Διαφάνι, η Ανέτ επεμβαίνει για να τον σταματήσει και αναγκάζεται να αποκαλύψει το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα χάνουν τη γη κάτω απ’ τα πόδια τους ύστερα από την απόφαση της Δρόσως να δεχτεί την πρόταση γάμου του Ιορδάνη και να μεγαλώσει η ίδια το παιδί της. Η Μυρσίνη (Κ. Διδασκάλου) γίνεται έξαλλη με την εξέλιξη αυτή, όμως η Ασημίνα δείχνει σημάδια ψυχολογικής παραίτησης, γεγονός που ανησυχεί τον Νικηφόρο.

Ένοχο παρελθόν

Ο Κυπραίος βρίσκει στο πρόσωπο ενός άντρα από το ένοχο παρελθόν του τη λύση για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα στον Νέστορα, ενώ η Ελένη βρίσκει ξανά την αισιοδοξία της ύστερα από τη δημοσίευση της μελέτης του Θεοτόκη. Παράλληλα, αυτή η δημοσίευση αναστατώνει το χωριό και προκαλεί πανικό στον Δούκα, ο οποίος κατηγορεί ευθέως τον Νικηφόρο πως εκείνος κρύβεται πίσω από το ξεσκέπασμα του σκανδάλου.

Την ίδια στιγμή, η Θεοδοσία κάνει μια σημαντική αποκάλυψη στον Λάμπρο σε σχέση με την Ελένη, ενώ ο Δούκας απειλεί ακόμα μία φορά τον Τόλλια, προκειμένου να στηρίξει τα σχέδιά του στην επερχόμενη αναμέτρηση των υποψήφιων κοινοταρχών.

Ο Μελέτης, καταρρακωμένος από την αποκάλυψη της Ανέτ πως είναι γιος της και μπροστά στη συνειδητοποίηση πως η Πηνελόπη είναι συγγενής του, αποφασίζει να δώσει ένα οριστικό τέλος, με τραγικές συνέπειες.

Ο αρραβώνας της Δρόσως με τον Ιορδάνη οριστικοποιείται και η Ασημίνα χάνει τον κόσμο κάτω απ’ τα πόδια της. Η Μυρσίνη όμως δεν είναι διατεθειμένη να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Κι ενώ το χωριό έχει ξεσηκωθεί μετά τη δημοσίευση του άρθρου για τη βιομηχανική ζώνη, οι υποψήφιοι κοινοτάρχες έρχονται αντιμέτωποι στο καφενείο. Παράλληλα, η Πηνελόπη ζητάει μπροστά σε όλους διαζύγιο από τον Κλεομένη (Θ. Κουρλαμπάς).

Η πιο δυνατή και “ενωμένη” οικογένεια στο Διαφάνι αρχίζει να καταρρέει. Οι Σεβαστοί σιγά σιγά διαλύονται, ενώ τα αδέρφια εναντιώνονται στον πατέρα τους, Δούκα.

Ακόμη περισσότερα μυστικά έρχονται στο φως που φαίνεται πως θα καταστρέψουν την οικογένεια Σεβαστών, και θα διαλύσουν τον Δούκα.

Το μικρόβιο της αμφιβολίας μπαίνει μέσα του και αποφασίζει να έρθει αντιμέτωπος με τη Μυρσίνη.

Εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα συμβαίνουν και προσπαθεί να πείσει τον άντρα της πως είναι αθώα! Ολη αυτή η ιστορία τον βάζει σε σκέψεις και για το τι συνέβη και με τον Θωμά Κυπραίο, ο οποίος κάποια στιγμή θα του αποκαλύψει πως η Μυρσίνη τον απάτησε μαζί του!

Ο ισχυρός άντρας του χωριού σοκάρεται με την απιστία της γυναίκας του και μάλιστα με τον μεγάλο του εχθρό και ο θυμός του θα τον οδηγήσει σε σκοτεινά μονοπάτια, ενώ η Μυρσίνη για πρώτη φορά θα έρθει αντιμέτωπη με το πιο σκληρό πρόσωπο του Δούκα!

Κωνσταντής και Νικηφόρος εναντίον Δούκα

Ο Δούκας, εκτός από την απιστία της Μυρσίνης, έχει να διαχειριστεί και τους γιους του, οι οποίοι έχουν αρχίσει πια και εκείνοι ανοιχτά να στρέφονται εναντίον του! Πρώτος και καλύτερος ο Νικηφόρος, ο οποίος αποκαλύπτει στην Ασημίνα το σχέδιό του να βοηθήσει τον Μιλτιάδη στον Συνεταιρισμό και να καταστρέψει τον πατέρα του. Η Ασημίνα δέχεται να τον βοηθήσει στην προσπάθειά του αυτή και αποφασίζουν να συναντήσουν κρυφά τον καθηγητή Θεοτόκη, που είναι μάλιστα και πολέμιος της απαλλοτρίωσης.

Ωστόσο η αρχική τους συνάντηση δεν πηγαίνει και πολύ καλά, αφού ο Νικηφόρος δεν καταφέρνει να τον κάνει σύμμαχό του! Ομως είναι αποφασισμένος να μην παραδώσει έτσι εύκολα τα όπλα και συνεχίζει τις προσπάθειες να τον πάρει με το μέρος του! Και στο τέλος τα καταφέρνει και η αρχή του τέλους για τον ισχυρό και τρανό Δούκα έχει αρχίσει!

Παράλληλα ο Κωνσταντής, που δεν αντέχει άλλο τις σκοτεινές προθέσεις του πατέρα του, αλλά και την άδικη και πολλές φορές υποτιμητική συμπεριφορά απέναντί του, για ακόμη μία φορά έρχεται αντιμέτωπος μαζί του και τον απειλεί ότι θα αποκαλύψει τα πάντα για τα ένοχα μυστικά του, όπως η δολοφονία του Γιάννου! Αυτή τη φορά όμως ο Κωνσταντής είναι 100% έτοιμος να «ξεσκεπάσει» τον πατέρα του! Αλλωστε ήδη έχουμε δει από τα τελευταία επεισόδια πως έχει αρχίσει να αλλάζει συμπεριφορά και να γίνεται… καλύτερος!

Παράλληλα, η Ανέτ συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού που γέννησε με τη βοήθεια του Νέστορα, που παρά τα δικά του προβλήματα στέκεται «βράχος» στο πλευρό της. Σύντομα θα μάθει το όνομα της οικογένειας που υιοθέτησε το παιδί της και θα ζήσει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής της όταν ανακαλύψει πως το παιδί της είναι ο Μελέτης! Τα όσα θα ακολουθήσουν θα είναι τραγικά τόσο και για τους δύο όσο και για όλους τους Σεβαστούς!

Ο Δούκας αυτή τη φορά θα έχει όλη την οικογένεια εναντίον του αφού τόσα χρόνια κράτησε ένα τόσο σημαντικό μυστικό, ενώ θα έρθει και αντιμέτωπος με τον θυμό του Μελέτη, ο οποίος θα τον κατηγορήσει ότι στερήθηκε την οικογένειά του! Η Πηνελόπη θα ζήσει το δικό της δράμα όταν καταλάβει πως το μωρό που περιμένει είναι του πρώτου της ξαδέλφου! Τώρα θα κληθεί να πάρει τη σημαντικότερη απόφαση της ζωής της: να κρατήσει ή όχι το παιδί αυτό! Κι εκεί φαίνεται πως ο Κλεομένης θα έρθει σαν από μηχανής θεός να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση!

Άγριες Μέλισσες, Εξελίξεις Στα Επόμενα Επεισόδια 

22/06 Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 110

Η Ελένη αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι και την περιουσία της παρά τη δικαστική απόφαση. Ο Κυπραίος είναι δίπλα της και τη στηρίζει. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να επισπεύσει τη δημοσίευσή της έκθεσης, βλέποντας πως και η Ασημίνα αγωνιά για το αποτέλεσμα. Ο Μελέτης προχωράει το σχέδιό του και μαζί με την Πηνελόπη ετοιμάζονται να κλεφτούν. Θα προλάβουν να φύγουν πριν ανακαλύψουν την κλοπή των χρημάτων στο σπίτι των Σεβαστών; Η Θεοδοσία έκπληκτη, καταλαβαίνει πως τα χρήματα που πήρε για το διαζύγιο είναι από τον Κωνσταντή. Ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του Κωνσταντή; Ο Δούκας εκβιάζει τον Τόλλια για να στηρίξει και πάλι το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης και τα συμφέροντά του στην περιοχή. Θα αψηφήσει τις απειλές του αυτή τη φορά ο υποψήφιος κοινοτάρχης; Η Δρόσω συνεχίζει να αρνείται την πρόταση γάμου του Ιορδάνη εκείνος όμως επιμένει και προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια της Ελένης. Πως θα αντιδράσει η Ασημίνα όταν η Ελένη της πει πως η Δρόσω μπορεί να φτιάξει της ζωή της και το παιδί της να έχει πατέρα; Ο Νέστορας μοιράζεται με την Ανέτ τις υποψίες του για τον Κυπραίο. Η Ανέτ δεν είναι σίγουρη για τα στοιχεία που της παρουσιάζει αλλά δεν μπορεί να τον βοηθήσει περισσότερο καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Παρίσι με τον Μελέτη. Ο Κυπραίος όμως ανακαλύπτει πως ο Νέστορας τον υποψιάζεται και ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί το παρελθόν του είναι πια ορατός.

23/06 Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 111

Η Ανέτ ενημερώνει τον Δούκα ότι είδε τον Μελέτη και την Πηνελόπη να το σκάνε κρυφά μαζί μέσα στη νύχτα. Την ίδια στιγμή, το φορτηγό που πήρε ο Μελέτης «τους προδίδει» κι αναγκάζονται να συνεχίσουν την απόδρασή τους περπατώντας. Ο Φανούρης αποκαλύπτει στον Λάμπρο πως είδε την Θεοδοσία στο μέρος που έπεσε η Ελένη κι ο Λάμπρος, οργισμένος, της ζητάει εξηγήσεις. Εντωμεταξύ, ο Δούκας με την Ανέτ, καταφέρνουν να πιάσουν τους δύο φυγάδες κι η Πηνελόπη αναγκάζεται ν’ ακολουθήσει τη διαταγή του πατέρα της…Τι θα ζητήσει ο Δούκας από την Πηνελόπη; Θα μάθει ο Κλεομένης τι πήγε να κάνει η Πηνελόπη; Ο Κυπραίος ανακοινώνει στην Ελένη πως το σχέδιο της απαλλοτρίωσης θα συνεχιστεί και της προτείνει να φύγουν από το χωριό. Ο Δούκας συγκρούεται με τον Μελέτη και τον διώχνει από το Διαφάνι, η Ανέτ επεμβαίνει για να το σταματήσει κι αναγκάζεται να αποκαλύψει το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της.

24/06 Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 112

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα χάνουν την γη κάτω απ’ τα πόδια τους, ύστερα απ’ την απόφαση της Δρόσως να δεχτεί την πρόταση του γάμου του Ιορδάνη και να μεγαλώσει εκείνη το παιδί της. Η Μυρσίνη γίνεται έξαλλη με την εξέλιξη αυτή, όμως η Ασημίνα δείχνει σημάδια ψυχολογικής παραίτησης γεγονός που ανησυχεί τον Νικηφόρο. Ο Κυπραίος βρίσκει στο πρόσωπο ενός άντρα απ’ το ένοχο παρελθόν του, την λύση, για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα στον Νέστορα ενώ η Ελένη βρίσκει ξανά την αισιοδοξία της ύστερα απ’ την δημοσίευση της μελέτης του Θεοτόκη. Παράλληλα αυτή η δημοσίευση αναστατώνει το χωριό και προκαλεί τον πανικό του Δούκα που κατηγορεί ευθέως τον Νικηφόρο πως εκείνος κρύβεται πίσω απ’ το ξεσκέπασμα του σκανδάλου. Την ίδια στιγμή η Θεοδοσία κάνει μια σημαντική αποκάλυψη στον Λάμπρο σε σχέση με την Ελένη ενώ ο Δούκας απειλεί γι’ ακόμα μια φορά τον Τόλλια προκειμένου να στηρίξει τα σχέδια του, στην επερχόμενη αναμέτρηση των υποψήφιων κοινοταρχών. Ο Μελέτης καταρρακωμένος απ’ την αποκάλυψη της Ανέτ πως είναι γιος της και μπροστά στη συνειδητοποίηση πως η Πηνελόπη είναι συγγενής του αποφασίζει να δώσει ένα οριστικό τέλος με τραγικές συνέπειες…

25/06 Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 113

Ο αρραβώνας της Δρόσως με τον Ιορδάνη οριστικοποιείται και η Ασημίνα χάνει τον κόσμο κάτω απ’ τα πόδια της. Η Μυρσίνη όμως δεν είναι διατιθεμένη να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Κι ενώ το χωριό έχει ξεσηκωθεί με τη δημοσίευση του άρθρου για τη βιομηχανική ζώνη, οι τρεις υποψήφιοι κοινοτάρχες έρχονται αντιμέτωποι στο καφενείο. Θα πάρει ο Τόλλιας το μέρος του Δούκα; H Πηνελόπη ζητάει μπροστά σε όλους διαζύγιο από τον Κλεομένη…

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 114 

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του Ant1, Άγριες Μέλισσες είδαμε πως:
Ο αρραβώνας της Δρόσως με τον Ιορδάνη οριστικοποιείται και η Ασημίνα χάνει τον κόσμο κάτω απ’ τα πόδια της. Η Μυρσίνη όμως δεν είναι διατιθεμένη να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Κι ενώ το χωριό έχει ξεσηκωθεί με τη δημοσίευση του άρθρου για τη βιομηχανική ζώνη, οι τρεις υποψήφιοι κοινοτάρχες έρχονται αντιμέτωποι στο καφενείο. Θα πάρει ο Τόλλιας το μέρος του Δούκα; H Πηνελόπη ζητάει μπροστά σε όλους διαζύγιο από τον Κλεομένη…

29/06/20 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 114

Ο Μιλτιάδης δεν παίρνει τις απαντήσεις που θέλει αλλά στο μυαλό του πια έχει σφηνώσει πως ο Μελέτης έχει σχέση με τον θάνατο του Γιάννου. Παράλληλα η Ανέτ αποφασίζει να του πει όλη την αλήθεια φέρνοντας τον Μιλτιάδη σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Την ίδια στιγμή στο σπίτι των Σεβαστών έχουνε έρθει τα πάνω κάτω με την απόφαση της Πηνελόπης να τερματίσει τον γάμο της, όμως ο Δούκας βρίσκει μια λύση που θα κρατήσει τον Κλεομένη κοντά της. Ο Κυπραίος με την βοήθεια ενός άντρα απ’ το ένοχο παρελθόν του προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του Νέστορα. Θα καταφέρει να ξεγλιστρήσει κι αυτήν την φορά; Το ίδιο βράδυ όλο το χωριό μαζεύεται στο καφενείο της Βιολέτας για να παρακολουθήσει μια παράσταση καραγκιόζη ενώ ο Ιορδάνης και η Δρόσω ανακοινώνουνε τους αρραβώνες τους. Ο Μελέτης παίρνει μια απόφαση που θα είναι καθοριστική για τις ζωές όλων ενώ η Ασημίνα νιώθοντας γι’ ακόμα μια φορά προδομένη απ’ τις αδερφές της, αποφασίζει να τα τινάξει όλα στον αέρα…

30/06/20 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 115

Ο Ιορδάνης, σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις της Ασημίνας ακυρώνει τον αρραβώνα και ζητάει από την Δρόσω να χωρίσουν. Ο Κυριάκος αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, μαζεύει τα πράγματα του κι αποχαιρετά την Ουρανία. Την ίδια στιγμή, το Διαφάνι ζει στον παλμό των εκλογών. Ψηφίζει σύσσωμο κι εκλέγει κοινοτάρχη, ωστόσο, το εκλογικό αποτέλεσμα θ’ ανατραπεί με την υπόγεια παρέμβαση του Δούκα. Η Δρόσω, απελπισμένη με τη διάλυση του αρραβώνα θα συναντηθεί με τη Μυρσίνη και την Ασημίνα και θα αναγκαστεί να αποδεχτεί τη σκληρή πρόταση της Μυρσίνης… Κι ενώ το σχέδιο του Δούκα δείχνει να πηγαίνει μια χαρά, δέχεται ένα τηλέφωνο που θα τα ανατρέψει όλα…

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του Ant1, Άγριες Μέλισσες είδαμε πως:
Ο Ιορδάνης, σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις της Ασημίνας ακυρώνει τον αρραβώνα και ζητάει από την Δρόσω να χωρίσουν. Ο Κυριάκος αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, μαζεύει τα πράγματα του κι αποχαιρετά την Ουρανία. Την ίδια στιγμή, το Διαφάνι ζει στον παλμό των εκλογών. Ψηφίζει σύσσωμο κι εκλέγει κοινοτάρχη, ωστόσο, το εκλογικό αποτέλεσμα θ’ ανατραπεί με την υπόγεια παρέμβαση του Δούκα. Η Δρόσω, απελπισμένη με τη διάλυση του αρραβώνα θα συναντηθεί με τη Μυρσίνη και την Ασημίνα και θα αναγκαστεί να αποδεχτεί τη σκληρή πρόταση της Μυρσίνης… Κι ενώ το σχέδιο του Δούκα δείχνει να πηγαίνει μια χαρά, δέχεται ένα τηλέφωνο που θα τα ανατρέψει όλα…

01/07/20 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116

Τέσσερις μήνες μετά και η ζωή στο Διαφάνι κυλάει για άλλους όμορφα, γι’ άλλους δύσκολα και γι’ άλλους βασανιστικά… η Δρόσω μετά την διάλυση του αρραβώνα της, συνεχίζει να ζει απομονωμένη μέχρι να φέρει τον μωρό της στον κόσμο. Η Ελένη μοιράζει την καθημερινότητα της ανάμεσα στην Δρόσω και στον Κυπραίο ενώ ο Λάμπρος και η Θεοδοσία περιμένουνε τα χαρτιά του διαζυγίου για να λήξει κι επίσημα ο γάμος τους. Παράλληλα ο συνεταιρισμός δυναμώνει ενώ ο Δούκας αρχίζει να φοβάται την επιρροή τους. Η Ανέτ με την βοήθεια του Νέστορα και του Μιλτιάδη κάνει τα αδύνατα- δυνατά για να εντοπίσει τον Μελέτη ενώ η Πηνελόπη συνεχίζει να ζει εγκλωβισμένη σ’ έναν αδιέξοδο γάμο. Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη ανησυχούνε για την ψυχική υγεία της Ασημίνας που δείχνει να βουλιάζει μέρα με τη μέρα, χωρίς να μπορεί ούτε να φάει, ούτε να κοιμηθεί, ενώ το μυστικό τους κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί από έναν άντρα που καταφθάνει στο χωριό αποφασισμένος να προκαλέσει προβλήματα…

Άγριες Μέλισσες 

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του Ant1, Άγριες Μέλισσες είδαμε πως:
Τέσσερις μήνες μετά και η ζωή στο Διαφάνι κυλάει για άλλους όμορφα, γι’ άλλους δύσκολα και γι’ άλλους βασανιστικά… η Δρόσω μετά την διάλυση του αρραβώνα της, συνεχίζει να ζει απομονωμένη μέχρι να φέρει τον μωρό της στον κόσμο. Η Ελένη μοιράζει την καθημερινότητα της ανάμεσα στην Δρόσω και στον Κυπραίο ενώ ο Λάμπρος και η Θεοδοσία περιμένουνε τα χαρτιά του διαζυγίου για να λήξει κι επίσημα ο γάμος τους. Παράλληλα ο συνεταιρισμός δυναμώνει ενώ ο Δούκας αρχίζει να φοβάται την επιρροή τους. Η Ανέτ με την βοήθεια του Νέστορα και του Μιλτιάδη κάνει τα αδύνατα- δυνατά για να εντοπίσει τον Μελέτη ενώ η Πηνελόπη συνεχίζει να ζει εγκλωβισμένη σ’ έναν αδιέξοδο γάμο. Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη ανησυχούνε για την ψυχική υγεία της Ασημίνας που δείχνει να βουλιάζει μέρα με τη μέρα, χωρίς να μπορεί ούτε να φάει, ούτε να κοιμηθεί, ενώ το μυστικό τους κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί από έναν άντρα που καταφθάνει στο χωριό αποφασισμένος να προκαλέσει προβλήματα…

02/07/20 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 117

Η Μυρσίνη ανησυχεί για τον μυστηριώδη άντρα που βρήκε την Ασημίνα. Η επιστροφή στο χωριό του Σταμάτη Μαυρουδή, άντρα της Βιολέτας θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση σε όλους. Πώς θα αντιδράσει ο Μιλτιάδης μόλις το μάθει; Η Ελένη απομακρύνεται από το Θωμά, εκείνος όμως είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει πού πηγαίνει κρυφά από όλους. Θα καταλάβει το μυστικό της; Ο Δούκας προσπαθεί να βρει ένα τρόπο να σώσει το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης. Πώς θα αντιδράσει ο Νικηφόρος όταν έρθει αντιμέτωπος με το Θεοτόκη μπροστά στον πατέρα του; Θ’ αποκαλυφθεί η εμπλοκή του στην αποκάλυψη της έκθεσης του καθηγητή; Η Θεοδοσία προσπαθεί να αποδεχτεί το χωρισμό της με το Λάμπρο ενώ την ίδια στιγμή η Ουρανία παλεύει ν’ αποφασίσει αν θα δεχτεί πίσω τον Κυριάκο που κάνει φιλότιμες προσπάθειες να την ξανακερδίσει. Η Πηνελόπη κατηγορεί την Ανέτ για την εξαφάνιση του Μελέτη όταν συμβαίνει κάτι αναπάντεχο…

 

 

 

 

Πηγή:https://www.newsbreak.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close