Cinema - Σειρές - TVCinema -σειρές TV

Άγριες Μέλισσες: Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της εβδομάδας

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv και της Σοφίας Τσίρκα, η απόπειρα της Ελένης να αποδράσει από τη φυλακή φέρνει ένα ντόµινο εξελίξεων και σημαντικών αλλαγών σε όλους. Από εκείνη τη στιγµή, ο Λάµπρος δίνει αγώνα για να καταφέρνει να τη βγάλει από τη φυλακή µέσω ενός υπουργού. Παράλληλα, ο Κωνσταντής βρίσκει τη Δρόσω στην Τρούµπα και προσπαθεί να την πείσει να επιστρέψει στο χωριό.

Η Φωτεινή τραυματίζεται θανάσιμα

Σε θρίλερ εξελίσσονται τα προσεχή επεισόδια της καθηµερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», καθώς αναµένεται να παρακολουθήσουµε τη µεγάλη απόδραση της Ελένης από τη φυλακή. Μαζί µε τη Φωτεινή, τη Χριστίνα και τη Μαίρη καταφέρνουν να το σκάσουν από τη φυλακή, αλλά ο Βόσκαρης δεν θα τις αφήσει να ξεφύγουν. Ο ίδιος κάνει τα πάντα για να τις πιάσει. Μάλιστα, από µία άγρια συµπλοκή η Φωτεινή τραυµατίζεται θανάσιµα σκορπώντας θλίψη στις άλλες γυναίκες, που όµως δεν έχουν άλλη λύση από το να συνεχίσουν να τρέχουν για να σωθούν. Η Ελένη είναι συντετριµµένη από τον θάνατο της Φωτεινής, καθώς ήταν το µοναδικό στήριγµά της αυτά τα έξι χρόνια στη φυλακή. Η ίδια αποχαιρετά και τη Χριστίνα, που φεύγει µε τον Νικόλα.

Ο Βόσκαρης σε κίνδυνο

Αργότερα, η Ελένη και η Χατζίδου µένουν µόνες τους ν’ αποφασίσουν τι θα κάνουν από ’δώ και πέρα. Από την άλλη, ο Βόσκαρης δεν έχει κανένα σύµµαχο πια, ενώ κινδυνεύει να χάσει τη θέση του, καθώς γνωρίζει καλά πως η απόδραση των γυναικών θα φέρει στο φως όλα τα εγκλήµατα που διαπράττει πίσω από τις πόρτες της φυλακής του. Στο ∆ιαφάνι όλοι είναι αναστατωµένοι µε την είδηση της απόδρασης και αναµένουν νεότερα για την υπόθεση.

Η Ελένη στο νοσοκομείο

Ωστόσο, όσα µαθαίνουν πανικοβάλλουν την Ασηµίνα και τον Λάµπρο. Τους ενηµερώνουν πως η Ελένη νοσηλεύεται σε κρίσιµη κατάσταση στο νοσοκοµείο, καθώς τραυµατίστηκε σοβαρά σε µία συµπλοκή. Ο τραυµατισµός της Ελένης κάνει τον γύρο του ∆ιαφανίου και ο Λάµπρος µε την Ασηµίνα τρέχουν στο πλευρό της. Η Ελένη δίνει µάχη για τη ζωή της και οι γιατροί κάνουν ό,τι µπορούν για να τη σώσουν. Ωστόσο, ο οργανισµός της είναι εξασθενηµένος και όλοι φοβούνται για το χειρότερο.

Ο Κωνσταντης συναντάει τη Δρόσω στην Τρούμπα

Στην Τρούµπα, η Δρόσω έρχεται αντιμέτωπη µε τον Τάκη και του αποκαλύπτει πως τα ξέρει όλα. Ακόµη του ξεκαθαρίζει πως είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να δουλεύει. Παράλληλα, ο Κωνσταντής αποφασίζει να κατέβει µε τον Μελέτη στην Αθήνα για κάποιες δουλειές. Οι δυο τους, όµως, το βράδυ βρίσκονται στους δρόµους της Τρούµπας και πολύ γρήγορα έχουν µία συνάντηση-έκπληξη. Ο Κωνσταντής µπαίνει στο καµπαρέ της Τρούµπας και αντικρίζει τη Δρόσω. Δυσκολεύεται να την αναγνωρίσει, καθώς αυτό που βλέπει δεν θυµίζει σε τίποτα τη Δρόσω όπως την ήξερε.

Ο Λάμπρος βγάζει την Ελένη από τη φυλακή

Πίσω στο Διαφάνι, ο Λάµπρος είναι αποφασισµένος να γλιτώσει την Ελένη απ’ τα χέρια του Βόσκαρη, καθώς καταλαβαίνει πως, αν γίνει καλά, δεν θα αντέξει ούτε µία µέρα ακόµη στη φυλακή του. Και ενώ η Ελένη καταφέρνει και ξεφεύγει τον κίνδυνο, ο Λάµπρος κάνει ό,τι µπορεί για να βρει τρόπο να τη βγάλει από τη φυλακή. Και το πετυχαίνει πολύ σύντοµα, όταν µαθαίνει πως η Ελένη κατά τη διάρκεια της συµπλοκής στην οποία τραυµατίστηκε έσωσε τη ζωή της κόρης ενός υπουργού και του αρραβωνιαστικού της. Ο δάσκαλος, χωρίς να χάσει χρόνο, ανακαλύπτει πως πρόκειται για τον υπουργό Πεσµατζή και θέλει να τον συναντήσει προκειµένου να του ζητήσει δώσει «χάρη» στην Ελένη και να αποφυλακιστεί. Και πολύ σύντοµα θα παρακολουθήσουµε τις προσπάθειές του να πετυχαίνουν. Μέσω του δικού του αγώνα η Ελένη θα βρεθεί εκτός φυλακής.

Η Δρόσω επιστρέφει στο Διαφάνι

Την ίδια στιγµή, στην Τρούµπα, ο Κωνσταντής, προσπαθώντας να πείσει τη ∆ρόσω να επιστρέψει στο Διαφάνι, την ενηµερώνει για τον τραυµατισµό της Ελένης. Εκείνη είναι σοκαρισµένη και µε την παρότρυνση και του Τάκη αποφασίζει να επισκεφθεί την αδελφή της και να τη δει ύστερα από έξι χρόνια. Έπειτα, επηρεασµένη απ’ τη συνάντησή της µε την Ελένη, παίρνουν µε τον Τάκη µία σηµαντική απόφαση. Εκείνος, όµως, βρίσκει ένα παράτολµο σχέδιο για να µαζέψει χρήµατα. Μάλιστα, αυτό το σχέδιο όχι µόνο στέφεται από αποτυχία, αλλά βάζει σε κίνδυνο τη δική του ζωή καθώς και της Δρόσως.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου

Η Ελένη, μαζί με τη Φωτεινή και τη Χριστίνα, προετοιμάζουν την απόδρασή τους κάτω από τη μύτη του Βόσκαρη. Η Χατζίδου, όμως, τις έχει υποψιαστεί και τις παρακολουθεί στενά. Θα καταλάβει τι ετοιμάζουν; Ο Λάμπρος ζητάει τη βοήθεια του Προύσαλη για να μάθει περισσότερα για τον Βόσκαρη. Ο Δούκας προσπαθεί να ξαναπάρει τη θέση του μέσα στο σπίτι, ταράζοντας τις ισορροπίες, αλλά ο Νικηφόρος δεν είναι διατεθειμένος να παραδώσει τόσο εύκολα όσα έχει φτιάξει αυτά τα χρόνια. Η Μυρσίνη προσπαθεί να πείσει τον Δούκα πως δεν είχε ποτέ σχέση με τον Κυπραίο. Θα τα καταφέρει; Ο Τόλλιας γίνεται έξαλλος με τον Άγγελο που χαλάει τον αρραβώνα με τη Σοφούλα, παίρνοντας πάνω του το φταίξιμο, παρά τις αντιρρήσεις του Νέστορα. Η Δρόσω, παρά τις συμβουλές της Μαντάμ Κούλας, είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την κρυφή ζωή της, κάτω από τη μύτη του Τάκη που μπλέκει με τα χαρτιά, ελπίζοντας να μαζέψει χρήματα για να της βγάλει δίσκο. Τι θα κάνει η Δρόσω όταν συναντήσει, τυχαία, τον Φίλιππο; Θα προσπαθήσει να διορθώσει το λάθος που έκανε μαζί του;

Τρίτη 10 Νοεμβρίου

Η επίσκεψη του Δούκα στον Συνεταιρισμό και η πρώτη του συνάντηση με τον Μιλτιάδη, ύστερα από έξι χρόνια, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα σπίτια των Σεβαστών. Η Ασημίνα πείθεται να παραχωρήσει το πατρικό της στον Μπάμπη και ανακαλύπτει μια πιο ενδιαφέρουσα πλευρά του χαρακτήρα του. Ο Τόλλιας βρίσκεται σε ηθικό δίλημμα, μετά από την προτροπή του Γραμματικού ν’ ανασκευάσει την κατάθεσή του. Προκειμένου ν’ αποφύγουν τη δίκη, ο Τόλλιας αποφασίζει να βάλει σ’ εφαρμογή μια άτυπη συμφωνία που είχε κάνει με τον Προκόπη. Ο Τάκης και η Δρόσω ακολουθούν λάθος επιλογές που θα τους οδηγήσουν και τους δυο σε επικίνδυνα μονοπάτια. Η Μαίρη εκβιάζει την Ελένη με το αντικλείδι που βρήκε στα πράγματά της, εκτός κι αν την συμπεριλάβουν κι εκείνη στην απόδραση. Θα καταφέρει η Ελένη να αποφύγει αυτήν την ανίερη συμμαχία;

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου

Η Ελένη προσπαθεί να πείσει τη Φωτεινή και τη Χριστίνα να κάνουν πίσω από το σχέδιό τους, εκείνες όμως είναι αμετάπειστες. Μαζί με τη Χατζίδου, που ρίχνει στάχτη στα μάτια του Βόσκαρη, αποφασίζουν να προχωρήσουν άμεσα. Θα προλάβει, όμως, ο Βόσκαρης να τις σταματήσει;

Ο Γραμματικός αθωώνει τον Δούκα και φέρνει αναστάτωση στο χωριό και τον Μιλτιάδη που αποφασίζει να αντιδράσει και να εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών. Οι αρραβώνες του Κωνσταντή και της Δόμνας προχωρούν αλλά το κλίμα είναι βαρύ καθώς ο Νικηφόρος καταλαβαίνει πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον πατέρα του. Η Πηνελόπη είναι ψυχρή απέναντι στον Μελέτη, ενώ την ίδια στιγμή ο Γραμματικός φαίνεται να την φλερτάρει. Τι θα συμβεί από ’δω και πέρα στο σπίτι των Σεβαστών, αφού ο πατριάρχης της οικογένειας επέστρεψε για τα καλά;

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου

Η Ελένη αναγκάζεται ν’ ακολουθήσει τη Φωτεινή, τη Μαίρη και τη Χριστίνα, ενώ ο Βόσκαρης εξαπολύει πίσω τους ένα άγριο ανθρωποκυνηγητό. Θα τα καταφέρουν να δραπετεύσουν από τις φυλακές; Ο Νικηφόρος παλεύει να κρατήσει τη θέση του στις επιχειρήσεις, ο Δούκας, όμως, συνεχίζει να την υποσκάπτει

Ο Μιλτιάδης έρχεται αντιμέτωπος με τον Δούκα. Πού θα καταλήξει αυτή τους η συνάντηση; Όταν θ’ αποκαλύψει στον παπα-Γρηγόρη την αιτία της συμπεριφοράς του, ο Λάμπρος και η Βιολέτα θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Ο Νικηφόρος διαπιστώνει, σύντομα, πως ο νέος νοικάρης της Ασημίνας, ο Μπάμπης, δεν είναι ένας αθώος πιτσιρικάς. Η Δρόσω συνεχίζει να βλέπει τον Φίλιππο, ενώ ο Τάκης, βουτηγμένος στα χρέη από τα χαρτιά, δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει πίσω απ’ την πλάτη του.

Η Ελένη συντετριμμένη απ’ το θάνατο της Φωτεινής, αποχαιρετά και τη Χριστίνα που φεύγει με το Νικόλα. Η Χατζίδου και η Ελένη μένουν μόνες τους ν’ αποφασίσουν τι θα κάνουν από ‘δω και πέρα. Ο Βόσκαρης δεν έχει κανένα σύμμαχο πια, ενώ κινδυνεύει να χάσει τη θέση του. Ο Δούκας καταρρακώνεται καθώς βλέπει πως ο Νικηφόρος έχει στραφεί για τα καλά εναντίον του. Η Μυρσίνη όμως έρχεται να τον εμψυχώσει και να του δώσει μια λύση στο πρόβλημα. Η Δρόσω έρχεται αντιμέτωπη με τον Τάκη και του αποκαλύπτει πως τα ξέρει όλα και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να δουλεύει. Ο Κωνσταντής αποφασίζει να κρατήσει κι αυτός τα χωράφια του και κατεβαίνει με το Μελέτη στην Αθήνα για δουλειές. Εκεί θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη.

16.jpg

Η Ελένη δίνει μάχη για τη ζωή της

Ο Δούκας αποφασίζει ν’ ακολουθήσει τη συμβουλή της Μυρσίνης και αλλάζει στρατηγική απέναντι στον Νικηφόρο. Η συνάντηση του Κωνσταντή και της Δρόσως στο καμπαρέ της Τρούμπας θα αναστατώσει και τους δυο, ενώ ο Τάκης κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στη Δρόσω. Ο τραυματισμός της Ελένης θα κάνει τον γύρο του Διαφανίου και ο Λάμπρος με την Ασημίνα θα τρέξουν στο πλευρό της. Ακόμα μια περίεργη συμπεριφορά του Μιλτιάδη θα ταράξει τους κατοίκους του χωριού, ενώ ο Αλέξης παίρνει την απόφαση να εκφράσει τα συναισθήματα του στην Πηνελόπη. Η Ελένη δίνει μάχη για τη ζωή της και ο Βόσκαρης για να παραμείνει στη διεύθυνση των φυλακών. Το μίσος του Βόσκαρη θα τον οδηγήσει στα μονοπάτια του θανάσιμου παρελθόντος του.

10.jpg

https://www.ethnos.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close