Cinema - Σειρές - TVCinema -σειρές TV

Άγριες μέλισσες Spoiler: Αποφυλακίζεται η Ελένη μετά από 5 χρόνια!

Θα ξεκινήσουν να παίζονται τα πρώτα επεισόδια του β’ κύκλου όπου η σειρά θα αρχίσει σταδιακά να μεταφέρεται 5 χρόνια μετά.


Σύμφωνα με τα spoilers θα αλλάξουν πολλά …
Η Ελένη αποφυλακίζεται και την διεκδικεί ο Μάνος Βόσκαρης
Την αποφυλάκιση της Ελένης δεν θα τη δούμε αμέσως αλλά θα παρακολουθήσουμε σταδιακά τη διαδικασία της έφεσης μέχρι και την απόφαση ! Το γεγονός ότι ο εισαγγελέας στη δίκη δεν πήρε στα σοβαρά την κατάθεσή της ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα όταν σκοτώθηκε ο Σέργιος κάνει τον Λάμπρο να…κινήσει τις διαδικασίες για την απελευθέρωση της με τη βοήθεια του δικηγόρου της.

Δούκας και Μυρσίνη χωρίζουν
Λίγο πριν ο Δούκας εξαφανιστεί από το Διαφάνι για να γλιτώσει τη σύλληψη, ο Θωμάς θυμωμένος με τη Μυρσίνη, του στέλνει τον φάκελο με τις γuμνές της φωτογραφίες.
Στο μεταξύ ο Δούκας,προκειμένου να μη σκοτώσει τη Μυρσίνη για την απιστία της με τον Κυπραίο σκαρφίζεται μια χειρότερη τιμωρία για εκείνη…. να της συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχει!

Η Δρόσω γίνεται πόρνη στην Τρούμπα
Η Δρόσω φεύγει στην Αθήνα μετά την φυλάκιση της ελένης και ζει στο σπίτι του Ανέστη, ενός παλιού φίλου του πατέρα της! Πιάνει δουλειά στο κουτούκι του Ανέστη κι εκεί θα κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με τον Τάκη Δοξαρά έναν λαϊκό μουσικό και συγκεκριμένα μπουζουξή, που τη φλερτάρει ανοιχτά και εκείνη γοητεύεται! Όταν κάποια στιγμή εκείνος την ακούσει να τραγουδάει θα εντυπωσιαστεί από τη φωνή της και θα της προτείνει να συνεργαστούν στο μαγαζί που εργάζεται εκείνος, στην Τρούμπα.
Με τον καιρό η Δρόσω αλλάζει εμφάνιση αρχίζει να ντύνεται πιο προκλητικά και να βάφεται πιο έντονα, ενώ αρχίζει κι εκείνη να φλερτάρει με τον κάθε πελάτη που κάθεται στο τραπέζι του.

Ο Μάνος Βόσκαρης είναι ο Διευθυντής των φυλακών όπου μεταφέρεται η Ελένη. Σκληροτράχηλος, επιβλητικός, ο φόβος και ο τρόμος των κρατουμένων.Η Ελένη αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση μαζί του η οποία θα αλλάξει τις ζωές και των δύο.Τις πρώτες μέρες τη βάζει στην απομόνωση, εκείνη υπομένει όλα όσα περνάει, καθώς νιώθει πως πληρώνει το τίμημα των πράξεων της. Όταν βγαίνει από την απομόνωση, έχει το πρώτο της επισκεπτήριο.Όταν η Ελένη συνειδητοποιήσει πως ο Βόσκαρης συνδέεται με το παρελθόν της με τρόπο ….που ούτε η ίδια δε θα μπορούσε ΠΟΤΕ να φανταστεί!

Όμως ο Βόσκαρης συνεχίζει να της κάνει τη ζωή δύσκολη…Το ίδιο βράδυ, η Ελένη καταλαβαίνει με τον πιο εφιαλτικό τρόπο τι θέλει από εκείνη και υπομένει σιωπηλά τα βασανιστήριά του.

Η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη και με μια συγκρατούμενή της την Χατζίδου, η οποία έχει ΚΑΚΕΣ διαθέσεις απέναντί της. Η Ελένη πείθει τις άλλες συγκρατούμενες να ξεκινήσουν απεργία πείνας και τα αιτήματα τους μεταφέρονται στον Βόσκαρη όπου την επόμενη μέρα η Ελένη οδηγείται στο σπίτι του για να το καθαρίσει.
Εκεί έρχεται αντιμέτωπη με έναν γνώριμο εφιάλτη!

Μένει τώρα να δούμε τις άγριες εξελίξεις στην οθόνη

https://www.koolnews.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close