Cinema - Σειρές - TVCinema -σειρές TV

Άγριες Μέλισσες – Spoilers: Θα συμβούν πέντε θανατικά

Πολλές θα είναι οι αλλαγές στον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς

Δείτε βίντεο: Άγριες Μέλισσες – spoilers: Οι 5 θάνατοι μετά το Πάσχα

 

Δίνουν και παίρνουν τα spoilers στις Άγριες Μέλισσες καθώς οδεύουμε προς την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου και το μόνο σίγουρο είναι πως το φινάλε θα έχει πολλές απώλειες, συγκινήσεις και δράμα.

Όπως άλλωστε είχε πει και ο σκηνοθέτης της δημοφιλούς σειράς Λευτέρης Χαρίτος θα συμβούν πολλά θανατικά.

Σύμφωνα με τα spoilers o θάνατος θα χτυπήσει για τα καλά το Διαφάνι. Ωστόσο, από επίσημα χείλη δεν έχει διαρρεύσει ούτε πόσοι, ούτε ποιοι, ούτε πώς θα «πεθάνουν».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Epsresso για τις Άγριες Μέλισσες, ο θεσσαλικός κάμπος θα δεχτεί στη γη του τους: Μιλτιάδη ΣεβαστόΕισαγγελέα ΓραμματικόΑνέτ ΡουσώΜάνο Βόσκαρη αλλά και τον Μελέτη! Ξεκινήστε, δηλαδή, να κλαίτε από τώρα.

Ο Αλέξης Γραμματικός, ενώ ερευνά τον θάνατο του Θέμελη θα χάσει τη ζωή του σε καρτέρι θανάτου από μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης. Η Πηνελόπη βυθίζεται σε θλίψη.

Ο Μιλτιάδης θα μπει στο ψυχιατρείο, όταν ο Μελέτης, σε μια συμπλοκή τους στον συνεταιρισμό, θα του ψιθυρίσει στο αφτί ότι αυτός σκότωσε τον Γιάννο, με αποτέλεσμα να πάθει νευρικό κλονισμό. Οι σεναριογράφοι στις Άγριες Μέλισσες θέλουν να λυτρώσουν αυτόν τον χαρακτήρα κι έτσι θα τον δούμε να πεθαίνει ηρωικά στο ψυχιατρείο.

Κάποια από τα spoilers θέλουν τον Μιλτιάδη πριν από τον εγκλεισμό του να σκοτώνει τον Μελέτη. Η Ανέτ, βλέποντας νεκρό τον γιο της και τον αδελφό της στο ψυχιατρείο, πεθαίνει από ανακοπή καρδιάς.

Την ίδια στιγμή, ο Μάνος Βόσκαρης, όταν θα μαθευτεί ένα μεγάλο οικογενειακό του μυστικό, θα δώσει τέλος στη ζωή του, βουτηγμένος στις τύψεις.

Σημειώνουμε πως όλα τα παραπάνω είναι ανεπίσημες διαρροές, τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, καθώς θεωρείται σίγουρο πως η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης κρατούν κάποια από τα χαρτιά τους κλειστά, τα οποία θα μπορούσαν να ανατρέψουν πολλά από όσα ακούγονται.

Άγριες Μέλισσες - spoilers: Οι 5 θάνατοι μετά το Πάσχα

www.protothema.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close