Cinema - Σειρές - TVCinema -σειρές TV

Άγριες Μέλισσες: Το νέο θύμα του Βόσκαρη – Η βίαιη επίθεση

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά Άγριες Μέλισσες, καθώς ο Βόσκαρης ετοιμάζει τη νέα του επίθεση, αυτή φορά στη σύμμαχο της Ελένης, την Λέτα! Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς;

Άγριες Μέλισσες στιγμιότυπο: Βόσκαρης κοιτάζει Λενιώ και ετοιμάζεται για επίθεση

Η επίθεση στην Λέτα – Ο Βόσκαρης χάνει τον έλεγχο στις Άγριες Μέλισσες

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Ελένη ψάχνει απεγνωσμένα τρόπους να εκδικηθεί τον μεγαλύτερο εχθρό της, τον Μάνο Βόσκαρη. Στο πλευρό της βρίσκεται ο Λάμπρος, ο οποίος, από η στιγμή που μαθαίνει όλα όσα βίωσε η αγαπημένη του, κάνει τα πάντα για να καταστρέψει και ο ίδιος, τον Βόσκαρη.

Στην προσπάθειά της, η Ελένη, να συγκεντρώσει στοιχεία, ικανά για να στείλουν τον Μάνο Βόσκαρη στην φυλακή, συναντάει την Λέτα. Η Λέτα είναι μια γυναίκα, η οποία έχει υποφέρει φρικτά από τον αδίστακτο πρωταγωνιστή. Οι δυο τους ξεκινούν μια μυστική έρευνα, συλλέγοντας πληροφορίες και μάρτυρες, σχετικά με τα όσα έχει διαπράξει ο Βόσκαρης στο παρελθόν. Γυναίκες που βίωσαν φρικτές πράξεις από τα χέρια του, μιλούν στην Ελένη και στη Λέτα, με αποτέλεσμα εκείνες να πλησιάζουν γρηγορότερα στον τελικό τους στόχο.

Άγριες Μέλισσες η νέα σύμμαχος της Λενιώς σε φωτογραφία

Η νέα σύμμαχος της Ελένης, προκειμένου να γίνει η έρευνα πιο εύκολη, επισκέπτεται αρκετά συχνά το Διαφάνι. Όταν ο Βόσκαρης συναντά την Λέτα μετά από καιρό, την αναγνωρίζει και αρχίζει να υποψιάζεται πως η ξαφνική της εμφάνιση δε θα είναι για καλό.

Η Λέτα έχει έναν αρκετά δυναμικό χαρακτήρα και ο στόχος της να εξοντώσει τον άνθρωπο που της κατέστρεψε τη ζωή, είναι πολύ δυνατός. Η στάση της θα εξοργίσει τον Βόσκαρη, ο οποίος θα είναι, ήδη, αρκετά προβληματισμένος με την παρουσία της στο Διαφάνι. Θα ακολουθήσει μία βίαιη επίθεση στις Άγριες Μέλισσες, κατά την οποία ο Βόσκαρης θα χτυπήσει άσχημα την Λέτα, στη μέση του δρόμου!

Σκηνή από τις Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης ετοιμάζει επίθεση στη Λέτα

Θα ακολουθήσουν έντονα επεισόδια βίας στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες, καθώς ο Βόσκαρης γίνεται ακόμη πιο αδίστακτος με τα θύματά του. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες εξελίξεις.

 

 

http://youfly.com

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close