Ομορφιά

Αν θέλεις τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα, χρειάζεσαι ένα τέτοιο μολύβι!

Τα τελευταία χρόνια το μακιγιάζ έχει γίνει πιο effortless- λιγότερο full makeup και προς αυτή την κατεύθυνση «βοήθησαν» (αν αυτό το μακιγιάζ είναι κάτι που είναι πιο κοντά σε εσένα) οι instagrammers με το φυσικό και ανεπιτήδευτο στιλ τους. Στο πλαίσιο αυτό, όμως, χάσαμε από την beauty ζωή μας κάποια προϊόντα τα οποία ήταν πραγματικά χρήσιμα. Για παράδειγμα: ποια χρησιμοποιεί πλέον μολύβι χειλιών για να σχηματίσει το περίγραμμα των χειλιών της πριν απλώσει το μολύβι της;

Το μολύβι χειλιών, ειδικά αυτό το καφέ/nude των 90’s, έχει και έναν ακόμη ρόλο πέρα από το να οριοθετήσει το κραγιόν και να το βοηθήσει να μην τρέχει. Το καφέ/nude μολύβι χειλιών θα βοηθήσει τα χείλη σου να δείχνουν πιο γεμάτα και πλούσια αρκεί να ξεφύγεις ελαφρώς από το περίγραμμα και να το απλώσεις και με μια πλάγια διάθεση. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο αγαπημένα μας- tried and tested nude μολύβια χειλιών αλλά πριν από αυτό, ιδού μερικές ακόμη σημειώσεις που πρέπει να κρατήσεις!

Το τέλειο περίγραμμα απαιτεί υπομονή

Φυσικά και μπορείς να απλώσεις το περίγραμμα απευθείας στα χείλη σου, αλλά χρειάζεται μια συγκεκριμένη τεχνική έτσι ώστε να τα μεγαλώσεις χωρίς να φαίνεται. Αντί, λοιπόν, να κάνεις μια σκληρή και ενιαία γραμμή, σχημάτισε μικρές παύλες περιμετρικά των χειλιών σου και ένωσε με ένα πινέλο χειλιών ώστε να κάνεις το σωστό blur και να μοιάζει το περίγραμμα τόσο φυσικό σαν να μιλάμε για τα χείλη σου. Επίσης, για να πετύχεις συμμετρία, ξεκίνα από το «V» των χειλιών ή αλλιώς το cupid bow και κράτησε το μολύβι ελαφρώς πλάγια.

Χρησιμοποίησε το μολύβι χειλιών και για να γεμίσεις τα χείλη σου

Άπλωσε στα χείλη σου μια γενναιόδωρη ποσότητα lip balm και αφού σχηματίσεις το περίγραμμά σου, χρησιμοποίησε το μολύβι για να γεμίσεις και την επιφάνεια των χειλιών σου. Καθώς τα χείλη σου θα είναι ενυδατωμένα με balm μπορείς να μπλεντάρεις το χρώμα με το δάχτυλό σου.

 

 

 

 

tlife.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close