Τοπικές

Αναστάτωση στη Λαμία με συκοφαντικές αφίσες για γνωστό επαγγελματία της πόλης

Μάρτυρες μιας πρωτοφανούς ενέργειας έγιναν πολλοί πολίτες της Λαμίας, που είδαν το πρωί της Τετάρτης (15/9) κολλημένες σε κάδους, κολώνες ακόμη και σε εισόδους πολυκατοικιών, αφίσες που καταλόγιζαν άσχημες ενέργειες σε γνωστό ιδιοκτήτη καφετέριας της πόλης, σε βάρος γυναικών εργαζομένων.

Το περιεχόμενο της αφίσας, υπέγραφε η «Φεμινιστική συνέλευση Λαμίας-Συντρόφισσες/οι», καταγγέλλοντας όχι μια απλή «παραβατική συμπεριφορά» αλλά πράξεις ποινικά και κοινωνικά κολάσιμες και άκρως ρατσιστικές.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο επαγγελματίας αντέδρασε άμεσα και κατέθεσε αρχικά μήνυση κατά αγνώστων, για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ , ελέγχεται η εμπλοκή συγκεκριμένων ατόμων που είχαν διαφορές μαζί του και αναμένονται εξελίξεις.

«Σήμερα δεκάδες συμπολίτες μας έλαβαν γνώση ενός άκρως συκοφαντικού και δυσφημιστικού κειμένου, το οποίο αναρτήθηκε μεταμεσονύκτιες ώρες σε κεντρικά σημεία της πόλης από ανώνυμους δράστες, με σκοπό την ηθική εξόντωση ενός οικογενειάρχη και επιχειρηματία εγνωσμένου κύρους της πόλης μας, ο οποίος επί 25 συναπτά έτη έχει δώσει δείγματα γραφής περί της εντιμότητας και ακεραιότητας του», ανέφερε στο LamiaReport ο Βασίλης Παπιώτης, δικηγόρος του επαγγελματία που βρέθηκε στο στόχαστρο και πρόσθεσε: «Η προσφυγή στην Δικαιοσύνη αποτελεί την πιο ηχηρή απάντηση απέναντι σε τέτοιου είδους απόπειρες ‘’κατακρεούργησης’’ ανθρώπων . Μετά ταύτα υπεβλήθη σήμερα ενώπιον της κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Λαμίας για την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης του εντολέα μου, Μήνυση για τις αξιόποινες πράξεις που τελέστηκαν σε βάρος του τόσο κατά αγνώστων δραστών όσο και κατά γνωστών δραστών που υποκρύπτονται πίσω από την συγκεκριμένη ενέργεια, οι οποίοι και θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

 

 

 

 

 

 

www.lamiareport.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close