Σημαντικές

ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ… ΠΡΟΖΥΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Οι φήμες είναι σαν τις πεταλούδες, έλεγε ο Μιτεράν. Βγάζουν φτερά και πετούν. Οι φήμες περί διεκδίκησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από τον πρώην υπουργό Κώστα Μαρκόπουλο δεν είναι ανυπόστατες.

“Είναι κάτι που το σκέφτομαι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και «διερευνώ» τις «προθέσεις» και τα «κουράγια» πολλών ώστε να υπάρχει ένα αποτελεσματικό προσκλητήριο ικανών από όλους τους χώρους. Έχω καλή πρόθεση συνεργασιών αλλά καμία διαστροφή να κλειστώ στα όρια ενός κόμματος” δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Eviatop.

Ξεκαθαρίζει ότι «κανείς δεν μπορεί να με υποχρεώσει σε «πολιτική συνταξιοδότηση», ότι θα παραμείνει στην πολιτική δράση σε ρόλο πρωταγωνιστικό και ότι “δεν υφίσταται καμία περίπτωση να με αναζητήσει η Ν.Δ. και να δεχθώ θέση στο ψηφοδέλτιό της”.

Από τα «πυρά» του δεν γλίτωσε ούτε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός. Υπάρχει, λέει στην ίδια συνέντευξη, “ένα ισχυρό υπόγειο ρεύμα στην κοινωνία ότι ο Φάνης Σπανός δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της περιφέρειας. Δεν του λείπει η καλή πρόθεση ούτε η ευγένεια. Όμως η στήριξη μιας Περιφέρειας δεν γίνεται με προθέσεις ή ευγένειες. Γίνεται με σχεδιασμό, όραμα, αποφασιστικότητα και τσαγανό”.

Η συνέντευξη του Κώστα Μαρκόπουλου άνοιξε μια συζήτηση στην Περιφέρεια για τις υποψηφιότητες. Μπορεί οι αυτοδιοικητικές εκλογές να είναι ακόμη μακριά (τον Μάιο του 2023), έχουν ξεκινήσει όμως από τώρα τα… προζύμια !

 

www.lamiakos-typos.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close