Ιατρικά Νέα

Από τους 61 Ισραηλινούς που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση οι 37 είναι πλήρως εμβολιασθέντες και οι 14 δεν έχουν εμβολιαστεί

Αμηχανία στις αρχές του Ισραήλ καθώς από τους  61 Ισραηλινούς που νοσηλεύονται με COVID-19 σε σοβαρή κατάσταση οι 37 είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι 14 δεν έχουν εμβολιαστεί-σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπ. Υγείας που έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση του Ισραήλ το βράδι της Κυριακής 18 Ιουλίου 2021.

Όπως αντιλαμβάνεστε οι αρμόδιοι του Υπ. Υγείας στη χώρα προσπαθούν να ερμηνεύσουν το φαινόμενο με τους εμβολιασθέντες ασθενείς σε σοβαρή κατάσταση και αυτό που έχουν να πουν για την ώρα είναι ότι η πλειονότητα των σοβαρά ασθενών εμβολιάστηκαν και έτσι ο πληθυσμός είναι πιθανό να λάβει περισσότερη εκπροσώπηση (!).

Είναι επίσης πιθανό τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί να είναι πιο προσεκτικά από εκείνα που ένιωθαν προστατευμένα από τα εμβόλια(!)

Κανένα πλήρως εμβολιασμένο άτομο κάτω των 50 ετών δεν ήταν σε σοβαρή κατάσταση ενώ το  μόνο άτομο με σοβαρή κατάσταση με πλήρη εμβολιασμό κάτω των 60 ετών ήταν στην ηλικιακή ομάδα 50-59.

Περισσότερο από το 56% όλων των Ισραηλινών είναι πλήρως εμβολιασμένοι και περισσότερο από το 90% αυτών άνω των 60 ετών έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer.

Το απόγευμα της Κυριακής, υπήρχαν 6.598 ενεργά κρούσματα COVID στο Ισραήλ, με 121 σε νοσοκομεία, 61 σε σοβαρή κατάσταση και 14 σε αναπνευστήρες.

 

 

 

 

 

https://piraeuspress.gr/

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close