Σημαντικές

«Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί» Όταν σπέρνεις ανέμους ,θερίζεις θύελλες

Αν ο διχασμός της ελληνικής κοινωνίας είναι το σχέδιο της Κυβέρνησης, αν θέλουν επιστροφή σ’ ένα εμφυλιο-πολεμικό κλίμα βίας, νοθείας, διώξεων και αυταρχισμού, σ’ ένα στρατοκρατικού τύπου καθεστώς, τότε τίποτα καλό δεν προμηνύεται για τους πολίτες αυτής της χώρας. Ιδιαίτερα αν την υγειονομική κρίση διαδεχθεί η πανθομολογούμενη οικονομική κατάρρευση και η φτώχεια που θα χτυπήσει ευρύτατα στρώματα της κοινωνίας. Είναι δυνατόν οι αναμενόμενες αντιδράσεις του κόσμου της εργασίας, των νέων ανέργων, των νεόπτωχων να τιθασευτούν από τους ρόμποκοπ του κάθε Χρυσοχοΐδη; Ποιος αφελής πιστεύει ότι οι ειδυλλιακές τηλεοπτικές εικόνες μιας πλαστής πραγματικότητας Μητσοτάκειας ευδαιμονίας μπορεί να ξεγελάσει την κοιλιά που γουργουρίζει;

Ο κ. Μητσοτάκης πορεύεται με τις δημοσκοπήσεις. Χωρίς πλάνο στα σοβαρά προβλήματα της χώρας. Είναι δέσμιος συμφερόντων, δέσμιος εθνικιστικών κύκλων, δέσμιος της βουλιμίας της Δεξιάς λαφυραγώγησης του κράτους, δέσμιος της αλαζονείας και μισαλλοδοξίας που χαρακτηρίζει ασήμαντους και ετερόφωτους ηγέτες.

Ο κ.Μητσοτάκης επιλέγει να μετατρέψει το δημόσιο βίο σε αρένα, γι’ αυτό αφήνει ασύδοτα τα λυσσασμένα Ορκ να εκτονώνουν τον ανδρισμό τους στα κεφάλια ανυπεράσπιστων πολιτών. Γι’ αυτό ακούγεται στους δρόμους και στις πλατείες ολοένα και δυνατότερα: “Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί, φωτιά μας ρίξαν οι οχτροί κι εμείς φωνάζαμε στα σκοτεινά την τρίτη μέρα …”

 

 

 

 

απόσπασμα απο koutipandoras.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close