Σημαντικές

«Blacκ out» σε Δομοκό και Βόρεια Λαμία εξαιτίας της πυρκαγιάς

Έπεσαν καλώδια υψηλής τάσης και έβγαλαν εκτός τον υποσταθμό του Δομοκού…

Απίστευτη ζημιά προκλήθηκε από την πυρκαγιά το απόγευμα της Πέμπτης (8/7) στον καταυλισμό των Ρομά στην Καμηλόβρυση και την πτώση καλωδίων υψηλής τάσης στο σημείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  συνολικά τρεις αγωγοί υψηλής τάσης ευθύνης του ΑΔΜΗΕ έπεσαν και παρέσυραν ακόμη έναν αγωγό μέσης τάσης της ΔΕΔΔΗΕ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα εκτός από το να δημιουργήσει προβλήματα τροφοδοσίας, να θέσει και σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα τόσο των πυροσβεστών που ενεργούσαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, όσο και των διερχόμενων οχημάτων με τους επιβάτες τους!

Ευτυχώς λειτούργησαν τα προστατευτικά και δεν είχαμε θύματα από ηλεκτροπληξία, όμως δεν τη γλύτωσε ο υποσταθμός του Δομοκού που βγήκε εκτός δικτύου. Έτσι το κομμάτι αυτό έμεινε χωρίς ρεύμα και ο διαχειριστής ανέλαβε προσπάθεια ηλεκτροδότησής του από κομμάτι της Λαμίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  η αποκατάσταση της βλάβης θα καθυστερήσει για αυτό γίνεται παράκαμψη του με τροφοδότηση από γραμμή της Λαμίας.

Για ένα διάστημα όμως χωρίς ρεύμα, αναγκαστικά, έπρεπε να μείνει και κομμάτι της Βόρειας Λαμίας, όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι της περιοχής του Σανατορίου από τις 19:00’. Επρόκειτο όμως για προσωρινή διακοπή λόγω της αλλαγής των γραμμών για την τροφοδότηση του Δήμου Δομοκού.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close