Πολιτισμός

Εγκαινιάστηκε η Εικαστική Έκθεση του “Down Town Art” με πολύ κόσμο και για Φιλανθρωπικό σκοπό

Γέμισε από κόσμο χθες το “DOWN TOWN ART”-ΦΘΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,στην οδό Λυκούργου 2, στο κέντρο της Λαμίας, κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης Oμαδικής Εικαστικής έκθεσης που πραγματοποιείται εκεί με τίτλο “Φως & Σκιά”.

25 καλλιτέχνες από τη Φθιώτιδα και όχι μόνο ένωσαν τις δυνάμεις τους και τις ..εμπνεύσεις τους και το αποτέλεσμα προκάλεσε το ενδιαφέρον δεκάδων φιλότεχνων της περιοχής μας..Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν και τρόφιμα για ευαγή ιδρύματα της πόλης και κυρίως για το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας..

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου .Εν τω μεταξύ, ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το “DOWN TOWN ART”-ΦΘΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,στην οδό Λυκούργου 2, στο κέντρο της Λαμίας .

Μέσα σε 12 μήνες, πραγματοποιήθηκαν 4 εικαστικές εκθέσεις με επιτυχία και διοργανώθηκνα εκδηλώσεις για μικρά παιδιά στην ύπαιθρο. Παράλληλα, αφού σκοπός του Εργαστηρίου από τη δημιουργία του, ήταν η προσφορά στον συνάνθρωπο, κατα φέραμε και συγκεντρώσαμε πολλά χρήματα ,είδη ανάγκης και τρόφιμα και τα διαθέσαμε σε απόρους και ευαγή ιδρύματα της περιοχής μας.

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς όλους όσοι μας εμπιστεύθηκαν και μοιράστηκαν το ΌΝΕΙΡΟ μας για να είμαστε ,όχι μόνο αρεστοί ,αλλά και χρήσιμοι σε αυτή την κοινωνία…..ΤΗΛ.ΕΠΙΚ.: 6983584467
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΪ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΑΠΟ 10:00-14:00 & 18:00-22:00, ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΪΝΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑΣ-ΤΕΤΑΡΤΗΣ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ..

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close