Τοπικές

Πρόστιμο 15.000€ και αναστολή λειτουργίας σε γνωστό café-bar της Λαμίας

15 ημέρες κλειστό θα παραμείνει γνωστό μπαράκι στο κέντρο της Λαμίας και παράλληλα οι ιδιοκτήτες του θα πρέπει να καταβάλουν και το πρόστιμο των 15.000 που επιβλήθηκε μετά από έλεγχο της Αστυνομίας.

Ειδικότερα μετά από συνεχείς καταγγελίες δημοτών και διαμαρτυρίες ακόμη και προς την Εισαγγελία Λαμίας, τις πρωινές ώρες της Κυριακής αστυνομικοί του Α.Τ. Λαμίας επισκέφθηκαν το κατάστημα όπου διαπίστωσαν ότι υπήρχε κυρίως νέοι, πολλοί εκ των οποίων δεν τηρούσαν τις προβλεπόμενες συστάσεις της πολιτείας και γενικά επικρατούσε συνωστισμός αλλά και ηχορύπανση όπως ανέφεραν οι καταγγέλλοντες και επέβαλαν το προβλεπόμενο πρόστιμο, ταυτόχρονα ανακοίνωσαν στους ιδιοκτήτες ότι το κατάστημα τους θα παραμείνει κλειστό για 15 ημέρες.

Ταυτόχρονα οδηγήθηκε στην Αστυνομία προκειμένου να παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο ο αγορανομικά υπεύθυνος του καταστήματος!
Βέβαια έχουν το δικαίωμα προσφυγής κατά της απόφασης αφού οι ιδιοκτήτες ισχυρίζονται ότι ο συνωστισμός ήταν εκτός του καταστήματος τους…

Συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος ενώ αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οι ιδιοκτήτες.

Οι έλεγχοι δεν έχουν σταματημό και θα συνεχιστούν για να διαπιστωθούν κατά πόσο τηρούνται τα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού σε μαγαζιά αλλά και για τη χρήση μάσκας.

 

 

 

https://tvstar.gr-  lamiafm1.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close