Τοπικές

Έκθεση γραφιστικής “We Design Project” που διοργάνωσαν οι σπουδαστές του τμήματος Γραφιστικής του Πειραματικού  ΔΙΕΚ Λαμίας.

Στο τέλος της έφτασε η έκθεση γραφιστικής “We Design Project” που διοργάνωσαν οι σπουδαστές του τμήματος Γραφιστικής του Πειραματικού  ΔΙΕΚ Λαμίας, η οποία έλαβε χώρα στο Studio Project Photography

 

Για τα συναισθήματά τους, που είδαν τα έργα τους να εκτίθενται, μίλησαν δύο σπουδαστές. Αρχικά, ο Σπύρος Αντωνίου Τσιτίνης ανέφερε: “Νιώθω μια μεγάλη ανακούφιση γιατί καταφέραμε και φέραμε εις πέρας αυτή την προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω το εκπαιδευτικό προσωπικό, τη γραμματειακή υποστήριξη και όλους τους συντελεστές αυτού του έργου καθώς και ένα μπράβο στους καθηγητές και τα παιδιά γι’ αυτή την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να υλοποιηθεί αυτη η έκθεση”

Ακολούθως, η Βίλη Παπαθανασίου τόνισε: «Νιώθω πολύ ωραία, αν και έχω ξανακάνει εκθέσεις. Είμαι και μουσικός και έχω περάσει πάλι αυτό το συναίσθημα. Αυτός ήταν και ο λόγος που ασχολήθηκα με τη γραφιστική. Αντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα με έναν διαφορετικό τρόπο από το κλασικό, υλιστικό που βλέπουμε και προσπαθώ να το αποτυπώνω διαφορετικά και να το μοιραστώ, ώστε να πλησιάσετε κι εσείς το πώς νιώθω».

         

 

 

 

Συμμετείχαν οι σπουδαστές:

Γραφιστική Δ’ Εξαμήνου

Γιώργος Αντωνίου Τσιτίνης

Σπύρος Αντωνίου Τσιτίνης

Σοφία Γρηγοριάδη

Μάνος Κουτρούμπας

Βίλη Παπαθανασίου

Μαριάννα Σαμίου

Τζο Σαραντζή

Ηλίας Τσαντούρης

Γραφιστική Β’ Εξαμήνου

Εβελίνα Καρατράντου

Μάριος Κούλας

Μαρία Λαδογιάννη

Χριστίνα Λαδογιάννη

Βένια Σιαφάκα

Άννα Τσώνου

Γιώργος Φούρκας

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close