Ad image

Επιχείρησαν να λιντσάρουν στα δικαστήρια τον 54χρονο που μαχαίρωσε τον σκύλο στη Νίκαια

15 Οκτωβρίου 2020
Updated 2020/10/15 at 7:51 ΜΜ

Ο κατηγορούμενος αρνείται την πράξη του και υποστηρίζει ότι δέχθηκε επίθεση από το τετράποδο

Ένταση επικράτησε έξω από τα δικαστήρια Πειραιά, όταν συγκεντρωμένοι φιλόζωοι επιχείρησαν να λιντσάρουν τον 54χρονο εκπαιδευτικό που μαχαίρωσε σκύλο στη Νίκαια.

Αστυνομικές δυνάμεις που βρισκόταν στο σημείο, απέτρεψαν τα χειρότερα. Εν τω μεταξύ, ο ίδιος μιλώντας στον τ/σ Mega, υποστήριξε ότι ο σκύλος του επιτέθηκε, ενώ ερωτηθείς για το μαχαίρωμα του τετράποδου  απάντησε «αστειεύεστε τώρα». Υποστήριξε μάλιστα, ότι ο συγκατηγορούμενος του ο οποίος χτυπούσε με σίδερο τον σκύλο, είναι γείτονάς του που έσπευσε να τον βοηθήσει.

Ωστόσο, γείτονες και αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, διαψεύδουν ότι ο σκύλος επιτέθηκε στον 54χρονο και υποστηρίζουν, ότι ο κατηγορούμενος έχει προκαλέσει προβλήματα και στο παρελθόν.

 

 

 

 

news.gr

Share this Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *