Cinema - Σειρές - TVCinema -σειρές TV

Έτερος Εγώ – Netflix: Γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία – «Είχαμε προσφορά με επταψήφιο νούμερο»

Μια από τις μεγάλες επιτυχίες του τηλεοπτικού τοπίου είναι αδιαμφισβήτητα, το «Έτερος Εγώ» το οποίο φέρει την υπογραφή του Σωτήρη Τσαφούλια. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος, μίλησε στο podcast του Λάμπρου Φισφή και αναφέρθηκε στην συνεργασία με το Netflix η οποία ναυάγησε.

«Η προσφορά δεν αφορούσε εξαψήφιο, αλλά επταψήφιο νούμερο, το οποίο δεν άρχιζε ούτε με το ένα ούτε με το δύο οπότε το οικονομικό δεν ήταν το πρόβλημα, όμως οι συζητήσεις δεν κατέληξαν σε deal, καθώς υπήρξαν πολλά εμπόδια. Αρχικά ήταν η πρόθεση της πλατφόρμας να κατέβει η σειρά από την Cosmote, κάτι όμως που η εταιρία δεν το δέχθηκε, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να χάσουν αρκετό για να βρουν την χρυσή τομή. Όταν αυτή βρέθηκε, υπήρξε ένα μεγαλύτερο και πιο ουσιαστικό πρόβλημα. Αυτό που αφορούσε τον τρίτο κύκλο, τη “Νέμεσις”» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Στην συνέχεια, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος είπε: «Το πράγμα άρχισε να χαλάει όταν η COSMOTE TV αποφάσισε για τους δικούς της λόγους, οι οποίοι είναι απόλυτα σεβαστοί από την πλευρά μου, να το το Netflix παντού εκτός από την Ελλάδα και στην Ελλάδα να το παίζει μόνο η COSMOTE TV και το Netflix αυτό δεν το δέχτηκε. Το Netflix, από την αρχή, είχε στο μυαλό του κάτι σαν το “La Casa De Papel”, δηλαδή όπως ότι βγήκε κάτι στην Ισπανία, δεν πήγε καλά, το πήραμε εμείς, είχε δυναμική, το προωθήσαμε και έγινε. Το Netflix για να μπει στη μυθοπλασία μιας χώρας, το ενδιαφέρει πρωτίστως να παίξει στη χώρα που μπαίνει γι’ αυτό δεν έχει μπει ακόμα στην Ελλάδα, δηλαδή να έπαιρνε ελληνικό προϊόν και να μην το έδειχνε στην Ελλάδα, δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση».

https://www.newsbeast.gr/media/arthro/7606640/eteros-ego-netflix-giati-den-prochorise-i-synergasia-eichame-prosfora-me-eptapsifio-noumero

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας εξήγησε πως απογοητεύθηκε από τη μη επίτευξη αυτής της συμφωνίας καθώς αυτή θα άνοιγε το δρόμο και σε άλλους δημιουργούς.

Η «Νέμεσις» θα δώσει απαντήσεις

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας δέχθηκε από τον Λάμπρο Φισφή ερωτήσεις και τον τρίτο κύκλο της σειράς «Έτερος Εγώ», τη «Νέμεσις».

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος εξήγησε πως στο νέο κύκλο θα κάνουν την εμφάνισή τους 51 νέοι χαρακτήρες αλλά η παρουσία τους δεν πρόκειται να είναι για περισσότερο από τρεις σκηνές ενώ αναμένεται να επιστρέψει και η νοσοκόμα η οποία είχε σχέση με τον Δημήτρη Λαΐνη.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close