Τοπικές

«Εβδομάδα αγάπης» από το 5ο Γενικό Λύκειο Λαμίας

Μια φιλανθρωπική δράση ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η μαθητική κοινότητα του 5ου Γενικού Λυκείου Λαμίας. Από τις 13/12/21-20/12/21 και με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης του σχολείου, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και αγαθά πρώτης ανάγκης με σκοπό την ενίσχυση άπορων οικογενειών και ανήμπορων συμπολιτών μας. Την πρωτοβουλία στήριξε όλη η μαθητική κοινότητα, ο Σύλλογος των διδασκόντων, γονείς και μαθητές καθώς και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων.

Τα “πακέτα αγάπης” προσφέρθηκαν τις παραμονές των Χριστουγέννων στο Ορφανοτροφείο Θηλέων, στο Παράρτημα προστασίας παιδιού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, στα Γηροκομεία Στυλίδας και Σπερχειάδας καθώς και σε άπορες οικογένειες της ευρύτερης περιοχής της Λαμίας από τον Διευθυντή του σχολείου, καθώς και από εκπροσώπους μαθητών, εκπαιδευτικών και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Γενικού Λυκείου Λαμίας.

Οι παραπάνω Φορείς ευχαρίστησαν θερμά τους επισκέπτες για την προσφορά τους και αντάλλαξαν ευχές για τις άγιες ημέρες εκφράζοντας όλοι την προσδοκία για ένα καλύτερο αύριο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close