Τεχνολογία

Έξυπνες γλάστρες: Οι γλάστρες που δείχνουν πώς νιώθουν τα φυτά κάθε στιγμή

Έξυπνες γλάστρες, δείχνουν πως αισθάνεται το φυτό του ανά πάσα στιγμή. Καταλαβαίνουν πότε έχει νυχτώσει, πότε ξημερώνει και πότε πλησιάζει το κατοικίδιο σου.

Είναι ιδανικές για όλους εκείνους που αγαπούν τα φυτά αλλά δεν ξέρουν να τα φροντίζουν. Ανασφάλειες και ερωτηματικά με τις συγκεκριμένες γλάστρες δεν υπάρχουν πια.

Οι έξυπνες γλάστρες ήρθαν για να δώσουν λύση σε ότι σας προβληματίζει. Μάλιστα η λύση αυτή είναι κομψή, χαριτωμένη και αρκετά αποτελεσματική. Οι έξυπνες γλάστρες, θα κάνουν το φυτόσας να μοιάζει με ζωντανό πλάσμα.

Σύμφωνα με το Bored Panda, η εταιρεία Mu Design σκέφτηκε μια ιδέα προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους να διατηρήσουν σε καλή κατάσταση τα φυτά τους. Έτσι έφτιαξε γλάστρες με φατσούλες οι οποίες θα μπορούν να επικοινωνούν με τον ιδιοκτήτη του φυτού.

Χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή, μπορείς να μαθαίνεις σε τι κατάσταση βρίσκεται ακριβώς το φυτό σου.

Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να συνδέσεις το κινητό σου με τη γλάστρα κατεβάζοντας την εφαρμογή και σκανάροντας τον QR κώδικα της γλάστρας σου. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζεις το είδος του φυτού που έχεις φυτέψει, έτσι ώστε για να ξέρεις τις ακριβείς ανάγκες του μικρού άψυχου φίλου σου.

Πώς λειτουργούν οι έξυπνες γλάστρες

Ένας αισθητήρας κίνησης επιτρέπει στις γλάστρες να ακολουθούν την κίνηση.

Έχει πολλή πλάκα να φροντίζεις το μικρό, πράσινο κατοικίδιό σου όταν ακολουθεί τις κινήσεις σου. Αλλά θα πρέπει να είσαι επιμελής και υπεύθυνος εάν δεν θες να αντικρίσεις φάτσες όπως αυτή:

Επίσης, αυτές οι απίθανες γλάστρες αλληλεπιδρούν και με το υπόλοιπο περιβάλλον. Το πιθανότερο είναι να αγριοκοιτάξει το κατοικίδιό σου εάν αισθανθεί ότι το πλησιάζει.

Δυστυχώς, δεν είναι ακόμη διαθέσιμες προς πώληση. Η εταιρεία, ωστόσο, ευελπιστεί να αρχίσει να πουλάει τις έξυπνες γλάστρες από τον Δεκέμβριο του 2019.

 

 

www.enimerotiko.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close