Τοπικές

ΦΘΙΩΤΙΔΑ :Σε επίπεδο αυξημένου κινδύνου παραμένουν μόνο οι Δήμοι Λαμιέων και Λοκρών

Βγαίνουν από το «βαθύ κόκκινο» οι πέντε άλλου Δήμοι της ΠΕ Φθιώτιδας…

Δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστες οι ανακοινώσεις των υπευθύνων ενημέρωσης για την πορεία της covid-19 στη χώρα το απόγευμα της Παρασκευής 9 Απριλίου 2021.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου, περιέγραψαν μια δύσκολη ομολογουμένως κατάσταση που αποτυπώθηκε και με την ανακοίνωση νωρίτερα, νέων κρουσμάτων, θανάτων αλλά και διασωληνωμένων όπου σημειώθηκε νέο αρνητικό ρεκόρ.

Αλλαγές

Αναφορικά με το χάρτη επικινδυνότητας που παρουσιάζει κάθε Παρασκευή ο υφυπουργός ΠΠ, είχαμε αλλαγές ως προς το χρώμα που «βάφεται» η Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας.

Ειδικότερα, παραμένουν στο «βαθύ κόκκκινο» μόνο οι δήμοι Λαμιέων και Λοκρών που έχουν αυτή τη στιγμή τα 257 από τα 296 ενεργά κρούσματα της Περιφερειακής Ενότητας, ήτοι το 86,8% το συνολικών κρουσμάτων. Στο σύνολο τα κρούσματα παρουσίασαν αισθητή μείωση από τα 399 της προηγούμενης εβδομάδας, για αυτό και αλλάζουν επίπεδο οι υπόλοιποι πέντε Δήμοι της ΠΕ Φθιώτιδας.

 

 

 

 

https://www.lamiareport.gr/

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close