Τοπικές

Γονείς και Καθηγητές του 4ου Γυμνασίου & Λυκείου σε συνάντηση με το Δήμαρχο – Η δέσμευση του Δήμου Λαμίας

Συνάντηση ενημέρωσης πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο,  αντιπροσωπεία Καθηγητών και οι πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων/Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου και 4ου Λυκείου Λαμίας, με τον Δήμαρχο Λαμίας Θύμιο Καραϊσκο, τον Αντιδήμαρχο και  Επικεφαλής του Συνδυασμού «Λαμία στο Κέντρο» Παναγιώτη Στασινό και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο σε θέματα Παιδείας Θανάση Παπαχρήστο, με θέμα «ΟΧΙ στη μετατροπή του 4ου Γυμνασίου και 4ου Λυκείου σε Πρότυπο ή Πειραματικό». 

Οι εκπρόσωποι των σχολείων εξέφρασαν την αντίθεσή τους με επιχειρήματα, σε μια απόφαση που λήφθηκε ερήμην τους και σχεδιάστηκε με προχειρότητα, για την μετατροπή των συγκεκριμένων σχολείων σε Πρότυπα ή Πειραματικά.

Τέλος,  παρουσίασαν  τις θέσεις τους και τις προτάσεις τους για τη δημιουργία ανάλογου τύπου σχολεία από την αρχή, σε νέο κτήριο και δήλωσαν την άρνησή τους να μετακυλήσει η απόφαση σε κάποιο άλλο σχολείο της πόλης. 

Από την πλευρά του Δήμου Λαμίας, τόσο ο Δήμαρχος Θύμιος Καραϊσκος, όσο και ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Στασινός, ήταν πλήρως ενημερωμένοι για το θέμα από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Θανάση Παπαχρήστο και έδειξαν να συμφωνούν με τη δημιουργία νέου σχολικού κτηρίου από την αρχή και δεσμεύτηκαν γι αυτό, ενώ ήταν εντελώς αρνητικοί στην όποια μετατροπή των ήδη υπαρχόντων σχολείων.

Οι συναντήσεις της ίδιας επιτροπής, θα συνεχιστούν μέσα στην εβδομάδα και με τις υπόλοιπες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας για να τις ενημερώσουν.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close