Cinema - Σειρές - TVCinema -σειρές TV

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώνονται στις Άγριες Μέλισσες

H αλήθεια που τόσο λαχταρούσε, θα γίνει ο εφιάλτης της..”

 

Άγριες Μέλισσες,

Δευτέρα 1η Ιουνίου – Επεισόδιο 98:

Ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία ν’ αποδεχτεί το τέλος του γάμου τους και να προχωρήσουν σε διαζύγιο, όμως εκείνη αρνείται πεισματικά, καταδικάζοντας και τους δυο στη δυστυχία. Απ’ την άλλη πλευρά, η Ελένη και ο Κυπραίος ζούνε μικρές στιγμές ευτυχίας μετά την απόφαση της Ελένης να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Παράλληλα, η Μυρσίνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Δούκας της ζητάει έμπρακτες αποδείξεις, προκειμένου να πιστέψει πως όλα αυτά τα χρόνια του ήταν πιστή. Ο Νέστορας, προβληματισμένος με το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της κατοχής, αρχίζει να το ψάχνει διεξοδικά, όταν οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται. Την ίδια ώρα, ο Προύσαλης ετοιμάζεται να φυγαδεύσει τη Βασούλα στα Γιάννενα ενώ ο Λιας ζητάει απ’ τον Δούκα, για να μην ανοίξει το στόμα του, τη δολοφονία της γυναίκας του.  Θα δεχτεί ο Δούκας να λερώσει, γι’ ακόμα μια φορά, τα χέρια του;

Άγριες Μέλισσες, Τρίτη 2 Ιουνίου – Επεισόδιο 99:

Η Βασούλα εξαφανίζεται, μυστηριωδώς, από το σπίτι του Προύσαλη, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι αρχίζουν να την ψάχνουν παντού. Ο Κλεομένης αποκαλύπτει στον Δημητράκη ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του. Η Ασημίνα δέχεται να βοηθήσει τον Νικηφόρο στην προσπάθειά του να εκδικηθεί τον πατέρα του, και αποφασίζουν να συναντήσουν κρυφά τον καθηγητή, και πολέμιο της απαλλοτρίωσης, που εναντιώνεται στον Δούκα. Ο Προύσαλης συλλαμβάνει κι ανακρίνει τον Μελέτη για τη Βασούλα, καθώς η αγωνία του έχει χτυπήσει κόκκινο. Η Πηνελόπη βρίσκεται, τυχαία, μπροστά σ’ έναν καυγά κι ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του Κλεομένη. Κι ενώ όλοι βοηθούν στην έρευνα για τη Βασούλα, ο Δούκας παίζει το τελευταίο του χαρτί.

Άγριες Μέλισσες, Τετάρτη 3 Ιουνίου – Επεισόδιο 100:

Ο Μελέτης αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Πηνελόπη το σχέδιό του για να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη κι εκείνη προσπαθεί ν’ ανακαλύψει αν είναι αλήθεια όσα κατηγορεί τον άντρα της. Παράλληλα, το χωριό συνεχίζει να αναζητά τη Βασούλα και ο Προύσαλης αποφασίζει να παρακολουθήσει τις κινήσεις των Σεβαστών καθώς όλοι είναι βέβαιοι πως εκείνοι κρύβονται από πίσω. Την ίδια ώρα στο σπίτι τους, οι Σεβαστοί θα δεχτούν, γι’ ακόμα μια φορά, την οργή και την αγανάκτηση των συγχωριανών τους. Ο Νικηφόρος δεν καταφέρνει να κάνει σύμμαχο τον άνθρωπο, ο οποίος θα μπορούσε να γίνει σοβαρό εμπόδιο στα σχέδια του Δούκα, όμως δείχνει σιγά- σιγά να τα καταφέρνει… με την καρδιά της Ασημίνας. Το ίδιο βράδυ, η Ανέτ θα ανακαλύψει πως η αλήθεια, που τόσο λαχταρούσε, θα γίνει ο εφιάλτης της ενώ την ίδια ώρα, ο Μελέτης προσπαθεί να φυγαδεύσει τη Βασούλα απ’ το χωριό όταν θα πιαστεί στη φάκα απ’ τον Προύσαλη.

 

Άγριες Μέλισσες, Πέμπτη 4 Ιουνίου – Επεισόδιο 101:

Ο έλεγχος στο φορτηγό των Σεβαστών αποδεικνύεται μάταιος, οδηγώντας τον Προύσαλη στα όριά του. Κι ενώ η Πηνελόπη πιέζει τον Δημητράκη για να μάθει αν έχουν βάση οι υποψίες του Μελέτη για τον άντρα της, η Ανέτ καταρρακώνεται, μόλις της αποκαλύπτεται το όνομα της οικογένειας που υιοθέτησε το παιδί της. Ο Νικηφόρος συνεχίζει την προσπάθεια να ανατρέψει τα σχέδια του πατέρα του και προσπαθεί να πείσει τον Θεοτόκη να του δώσει την έκθεση. Η Ασημίνα, αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης, βλέπει τις προσπάθειές του και τις αναγνωρίζει, είναι όμως έτοιμη να τον συγχωρήσει; Η Ελένη κάνει αγώνα για να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στις αδελφές της χωρίς να καταλάβει κάτι ο Κυπραίος, που όμως υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει με το διαζύγιο παρά τις αντιρρήσεις της Θεοδοσίας. Θα υποχωρήσει, τελικά, στις πιέσεις του; Το ξαφνικό ενδιαφέρον ενός νεαρού υφασματέμπορα, του Ιορδάνη, για τη Δρόσω θα προκαλέσει έκπληξη στη Ρίζω. Μπορεί να βρεθεί, τελικά, λύση στο αδιέξοδο της Δρόσως ή τα προβλήματα μόλις τώρα ξεκινούν;

Στον ρόλο του Ιορδάνη ο Λάμπρος Κωνσταντέας

Στις Άγριες Μέλισσες η Ελένη προδίδει τις αδελφές της

Άγριες Μέλισσες

Τα πάνω κάτω έρχονται στα νέα επεισόδια, στις Άγριες Μέλισσες!

Από τη στιγμή που η Δρόσω και ο Νικηφόρος, στις Άγριες Μέλισσες, ανακάλυψαν πως από την ερωτική τους συνεύρεση εκείνη έμεινε έγκυος, οι ζωές όλων πήραν διαφορετικές τροπές. Η Ασημίνα ακολουθεί το σχέδιο της Μυρσίνης και είναι αποφασισμένη να μεγαλώσει εκείνη το παιδί της Δρόσως σαν δικό της και να της το πάρει μέσα από τα χέρια όταν γεννήσει. Η Δρόσω, πιστεύοντας ότι αυτή είναι η μόνη λύση για να λυτρωθεί και να μη νιώθει ενοχές για την προδοσία απέναντι στην αδελφή της, κάνει ότι της ζητήσει η Ασημίνα.

Η Ελένη, όμως, δείχνει τη δυσαρέσκειά της και κάνει ό,τι μπορεί για να τις αποτρέψει. Είναι σίγουρη πως όλο αυτό θα οδηγήσει και τις δύο στη δυστυχία.

Όπως γράφει στο TV O’CLOCK η Σοφία Τσίρκα, η Ασημίνα αρχίζει να επιδεικνύει τις ψεύτικες αλλαγές στο σώμα της από την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της, ενώ η Δρόσω κρύβει όσο μπορεί τις αλλαγές αυτές. Έχουν ορκιστεί πως αυτό θα είναι το μεγάλο τους μυστικό και κανείς δεν θα τις εμποδίσει. Όμως, άθελά της, το μυστικό της Δρόσως θα αποκαλυφθεί σε κάποιον.

Από την άλλη, η Ελένη αποφασίζει να εκμυστηρευτεί σε κάποιον, όσα σκοπεύουν να κάνουν οι αδελφές της. Η κοπέλα αποκαλύπτει στον Φανούρη το σχέδιο εγκυμοσύνης των δύο κοριτσιών και ζητά την βοήθειά του για να τις αποτρέψει. Η Ελένη βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς πιστεύει ότι η Μυρσίνη δηλητηριάζει την ψυχή της Ασημίνας με ένα σχέδιο που μόνο δυστυχία θα φέρει στις οικογένειές τους. Δεν θεωρεί προδοσία το ότι αποκάλυψε το μυστικό των αδελφών της, καθώς νιώθει πως ο Φανούρης ανήκει στην οικογένειά τους και μπορεί να τον εμπιστευτεί.

Ο Παύλος Ορκόπουλος αποκαλύπτει για Νέστορα – Κυπραίο στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Δείτε όλα όσα είπε ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος για τις Άγριες Μέλισσες.

Στο περιοδικό “Τηλεθεατής” και τη Μαρία Κεφαλά έδωσε συνέντευξη ο Παύλος Ορκόπουλος, ο τηλεοπτικός Νέστορας από τις Άγριες Μέλισσες. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων και για τη σχέση του Νέστορα με τον Κυπραίο, μια “αρχαία τραγωδία”, όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος. Αποκάλυψε, μάλιστα, πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση και τι θα αρχίσει να συμβαίνει μεταξύ τους από τη στιγμή που ο Νέστορας θα έχει ενδείξεις, αλλά όχι αποδείξεις, για τον Κυπραίο και τη δολοφονία του γιου του.

Το κύριο είναι ότι ψάχνει να βρει τον ένοχο για το θάνατο του παιδιού του και να αποδώσει δικαιοσύνη;

Είναι αυτό που κουβαλάει μαζί του, το χαμό του γιου του. Βέβαια, είναι περήφανος για εκείνον, γιατί στάθηκε παλικάρι και δεν πρόδωσε τους συντρόφους του. Έχει όμως ορκιστεί να σκοτώσει το δολοφόνο του, είναι τρομερό αυτό το βάρος που νιώθει και δεν ησυχάζει.

Και βρίσκεται να συνυπάρχει με το δολοφόνο του παιδιού του…

Αυτό είναι κάτι αδιανόητο για εκείνον. Αλλά και ο Θωμάς Κυπραίος είναι αδύνατον να πιστέψει ότι τους συνδέει αυτό το τρομερό γεγονός. Εκείνος έχει ανάγκη το γιο του και βγάζει τα πατρικά του αισθήματα απέναντι στον Θωμά, ενώ ο Θωμάς, από την άλλη, έχει ανάγκη να τον βλέπει σαν πατέρα. Και έχει δημιουργηθεί μια σχέση.

Σαν αρχαία τραγωδία είναι αυτή η σχέση…

Είναι ακριβώς αυτό. Αρχαία τραγωδία. Ο Νέστορας έχει ενδείξεις, αλλά όχι αποδείξεις, και όσο περνάει ο καιρός πολλαπλασιάζονται τα ερωτήματα και επιστρατεύει την πείρα του για να μπορέσει να σταθεί όρθιος. Η μία πληροφορία διαδέχεται την άλλη, η μία πληροφορία αντιδικεί με την άλλη και αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του γιατί και αυτός είναι άνθρωπος. Είναι, όμως, βασανιστικό και για τους δύο γιατί ψαρεύει ο ένας τον άλλον.

 

 

 

https://www.zappit.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close