Νέες Κυκλοφορίες

Η «Δασκαλαϊκή Μούσα» παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Αγάπη να θυμίζουν»

Η «Δασκαλαϊκή Μούσα» παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Αγάπη να θυμίζουν» το οποίο περιέχεται στη δεύτερη δισκογραφική δουλειά του σχήματος «Γι’αγάπη να πεθαίνεις». Τη μουσική έχει γράψει ο Ματθαίος Χριστοδούλου, τους στίχους η Αγγελική Κοτσά και ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Τσιμπίδας.

Η «Δασκαλαϊκή Μούσα» είναι ένα μουσικό σχήμα που εμπνέεται από ολόκληρο το φάσμα του καλού λαϊκού τραγουδιού (ρεμπέτικο, ελαφρολαϊκό, έντεχνο, μοντέρνο). Στο ρεπερτόριό της περιλαμβάνονται κλασσικά λαϊκά τραγούδια αλλά και δικές της πρωτότυπες δημιουργίες που προέρχονται από τα δύο άλμπουμ που έχει κυκλοφορήσει. Τ

ο δεύτερο άλμπουμ της έχει τον τίτλο «Γι’αγάπη να πεθαίνεις» και αποτελείται από πέντε συνθέσεις του Ματθαίου Χριστοδούλου (κιθάρα, πλήκτρα, τραγούδι), δύο συνθέσεις του γνωστού, χαρισματικού τραγουδιστή Κωνσταντίνου Τσιμπίδα, ο οποίος ερμηνεύει με την εξαίσια φωνή του σχεδόν όλα τα τραγούδια του άλμπουμ, και μία σύνθεση του πολυοργανίστα Δημήτρη Βλάχου (μπουζούκι, πλήκτρα). Τους στίχους έχει γράψει η σπουδαία στιχουργός Αγγελική Κοτσά. Οκτώ ερωτικά λαϊκά τραγούδια με μοντέρνο ύφος κι ενορχήστρωση.

 

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close