Τεχνολογία

Η έξυπνη θυροτηλεόραση που σου δείχνει την… πλήρη εικόνα

Δεν υπάρχουν πια τυφλά σημεία ούτε σε πρόσωπα ούτε σε παραδόσεις στην πόρτα σου

Η Arlo έκανε το προφανές λες, αλλά δύσκολο ως τώρα, πράγμα να μπορείς να βλέπεις όλο το σώμα του ανθρώπου που καταφτάνει στην πόρτα σου.

Το νέο Arlo Video Doorbell ξεχωρίζει από τα άλλα του ανταγωνισμού με χορταστικότερη εικόνα και μεγαλύτερη γωνία θέασης, ώστε να μπορείς να βλέπεις και πρόσωπα και πακέτα.

Το Video Doorbell κάνει όμως κι άλλα: αρχίζει να στριμάρει το βίντεο από το κουδούνι στο κινητό σου μόλις ανιχνεύσει κίνηση στην πόρτα. Κι εσύ έχεις τη δυνατότητα να στείλεις προηχογραφημένα μηνύματα στον μουσαφίρη (τύπου «άφησε το πακέτο στην εξώπορτα») ή να συνομιλήσεις μαζί του σε πραγματικό χρόνο, μέσω της εφαρμογής για κινητά.

Αν κάποιος πάει να ξεριζώσει το βιντεο-κουδούνι, τότε αυτό θα σημάνει συναγερμό με τη ενσωματωμένη σειρήνα του. Έναν συναγερμό που μπορείς να ενεργοποιήσεις κι εσύ από απόσταση αν δεις κάτι παράξενο στην οθόνη του smartphone.

Με ανάλυση 1536×1536 και λειτουργίες HDR και νυχτερινής όρασης, αλλά και ψηφιακό ζουμ 12x και ανιχνευτή κίνησης, το Arlo Video Doorbell είναι ένας νέος σύμμαχος στην πρόληψη του εγκλήματος.

 

ΠΗΓΗ::newsbeast.gr
Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close