Σημαντικές

Η “κόκκινη” Λοκρίδα και τα κρούσματα της Λαμίας

Που εντοπίζονται τα 54 κρούσματα της Φθιώτιδας και τα υπόλοιπα 54 της Στερεάς

Ξέφυγε η κατάσταση στη Λοκρίδα με τον ΕΟΔΥ να καταγράφει 49 νέα κρούσματα στο χάρτη της 26ης Φεβρουαρίου από τα 54 συνολικά που εντοπίζονται στη Φθιώτιδα.

Όπως επιβεβαίωσε ο υφυπουργός Πολίτικης Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, τα κρούσματα μέσα σε μία εβδομάδα στην Κοινότητα Μαλεσίνας πενταπλασιάστηκαν και έφτασαν τα 82. Το τελευταίο 24ωρο χρεώνονται τα 49 και συγκεκριμένα σε 30 άνδρες και 19 γυναίκες. Σε αυτά ξεχωρίζουμε δύο 14χρονους και μία 17χρονη μαθήτρια.

Οι ηλικίες είναι μέχρι 84 ετών, ενώ μεταξύ των κρουσμάτων οι τρεις είναι αλλοδαποί.

Στα υπόλοιπα πέντε κρούσματα άλλα δύο εντοπίζονται στη Λοκρίδα, στους Δήμους όμως Αμφίκλειας – Ελάτειας (47χρονη) και Καμένων Βούρλων (30χρονος). Τέλος στη Λαμία είναι τα τρία άλλα περιστατικά covid-19 σε 32χρονη, 26χρονη και τον 14χρονο μαθητή.

Όπως έχουμε σημειώσει ακόμη 54 κρούσματα παρουσιάζονται σε όλη την υπόλοιπη Στερεά, με την Εύβοια να έχει τα 28 από αυτά. Κατανέμονται ως εξής, 21 στο δήμο Χαλκιδέων, 2 στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, 1 στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, 3 στο Δήμο Ερέτριας και μία 38χρονη από το καμπ της Ριτσώνας.

Η Βοιωτία ακολουθεί με 24 νέα κρούσματα και συγκεκριμένα, 9 στο Δήμο Θηβών, 12 στο Δήμο Τανάγρας, 2 στο Δήμο Λεβαδέων και 1 στο δήμο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας.

Τέλος στη Φωκίδα έχουμε δύο νέα κρούσματα που αντιστοιχούν σε 42χρονο αλλοδαπό και 55χρονη Ελληνίδα στο Δήμο Δωρίδος.

 

 

 

 

 

https://www.lamiareport.gr/

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close