Τοπικές

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥΜΕΩΝ

Ανάμεσα στις πολλές επισκέψεις που δέχθηκε στο Γραφείο του, το πρωί της Παρασκευής 6 Μαρτίου, στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού –Διοικητικού Κέντρου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  κ. Συμεών, από Ιερείς, φορείς και πολίτες, αργά το μεσημέρι δέχθηκε και μια πρωτότυπη επίσκεψη – έκπληξη, η οποία τον γέμισε με πολλή χαρά και ευτυχία και που δεν την συναντάει κανείς εύκολα.

Το Γραφείο του Σεβασμιωτάτου πραγματικά έλαμψε από χαμόγελα και γέλια και όλοι οι χώροι του καταλήφθηκαν από 8 πανέμορφα μικρά παιδιά. Τα παιδιά της πολυμελούς οικογενείας του ζεύγους Κασβίκη από τα Καμένα Βούρλα, την οποία αποτελούν δύο ευτυχισμένοι και πραγματικά ευλογημένοι γονείς και τα 8 παιδιά τους.

Η Επίσκεψή τους πραγματοποιήθηκε, κατόπιν επιθυμίας των παιδιών για να γνωρίσουν από κοντά τον Σεβασμιώτατο και να πάρουν την Αρχιερατική του ευχή.

Μάλιστα με την παιδική αθωότητα που κατέχει την ψυχή τους, τον προσεκάλεσαν ακόμη και για παιχνίδι και όλοι μαζί κάθησαν  στην Τραπεζαρία συνεδριάσεως για αρκετή ώρα, σαν σε οικογενειακό Συμβούλιο, όπου επικοινώνησαν, γέλασαν, έπαιξαν και χάρηκαν.

Ο Σεβασμιώτατος με πατρική αγάπη, συνεχάρη το ζεύγος Κασβίκη, που κόντρα στο ρεύμα της εποχής μας, δημιούργησαν αυτή την ευλογημένη οικογένεια και εξέφρασε την χαρά του και την συγκίνησή του για την επίσκεψή τους αυτή, διαβεβαιώνοντας τους, ότι η  Μητρόπολη  θα σταθεί στο πλευρό τους, αρωγός και συμπαραστάτης. Δεσμεύθηκε δε, ότι τον Βενιαμίν της οικογένειας θα τον Βαπτίσει ο ίδιος, καθώς επίσης, θα προσπαθήσει να βρει και τον νονό του.

Αυτή η πρόταση γέμισε με χαρά την πολύτεκνη οικογένεια, η οποία ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την αγάπη του, την απλότητά του και την στήριξή του.

Η επίσκεψη έκλεισε με πολλά γλυκίσματα και  ευλογίες από τον Σεβασμιώτατο προς τα παιδιά και με την υπόσχεση, ότι η επόμενη συνάντηση θα γίνει στο σπίτι της οικογένειας.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close