Τοπικές

Καμένα Βούρλα: Απειλούσε να αυτοκτονήσει με φιάλη υγραερίου

Διαπραγματευτής της Αστυνομίας προσπαθεί  ( βράδυ Δευτέρας 22/2/2021) να μεταπείσει έναν άντρα περίπου 45 χρονών  να μην αυτοκτονήσει στο σπίτι του στα Καμένα Βούρλα.

Είναι στο σπίτι του κοντά στο Δημαρχείο της λουτρόπολης και απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει με φιάλη υγραερίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,  βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά από χωρισμό και πιθανότατα να έχει καταναλώσει και αλκοόλ… Βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει ότι θα τα τινάξει  όλα…. Περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία που ανταποκρίθηκε άμεσα.

Πρόκειται για αλλοδαπό, ρουμανικής καταγωγής,  ο οποίος μάλιστα έχει προκαλέσει ξανά επεισόδιο με απόπειρα αυτοκτονίας.

Οι Αστυνομικοί επιχειρούν με μεγάλη προσοχή και έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα σε τέτοιες περιπτώσεις με την Πυροσβεστική παρούσα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο ειδικός διαπραγματευτής κατάφερε να τον ηρεμήσει ωστόσο ο άνδρας βρήκε την ευκαιρία να το σκάσει και αναζητείται για να συλληφθεί.

Ήταν λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Δευτέρας (22/2) όταν ο συγκεκριμένος άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει, προειδοποιώντας ότι θα τα τινάξει όλα στον αέρα, ως αντίδραση σε σοβαρό οικογενειακό του θέμα.

Αποτέλεσμα, Αστυνομία, Πυροσβεστική αλλά και μια ολόκληρη γειτονιά να βρεθεί στο πόδι για σχεδόν τρεις ώρες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο συγκεκριμένος άνδρας έχει ξαναπασχολήσει τις αρχές για παρόμοια συμπεριφορά.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close