Τοπικές

ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ Π. ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗ

Στο κατάμεστο απο κόσμο Αμφιθέατρο του Πνευματικού -Διοικητικού Κέντρου της Μητρόπολης Φθιώτιδας παρουσιάστηκε σήμερα το απόγευμα το  βιβλίο  του Γενικοῦ Ἀρχιερατικού Ἐπιτρόπου της  Μητρόπολης   π. Νεόφυτου Ραφαηλίδη«ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΜΗΤΡΟ­ΠΟ­ΛΙ­ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ (1932-1958)».

          Τόν συγγραφέα παρουσίασε  ο Ἀρχιμανδρίτης π. Ἄγγελος Ἀνθόπουλος, Φιλόλογος-Θεολόγος, Πρωτοσύγκελλος της  Μητρο­πό­λεως Φθιώτιδας, ενω για το βιβλίο μίλησαν η Εὐαγγελία Ἀμοιρίδου, Ἀναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμή­μα­τος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Ἀριστοτελείου Πανε­πι­στη­μίου Θεσσαλονίκης , ο Χρήστος Καραγιάννης, Ἀναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Ἐθνικού καί Κα­πο­δι­στριακού Πανεπιστημίου Ἀθηνών και ο ιδιος ο συγγραφέας Πρωτοπρεσβύτερος Νεόφυτος Ραφαηλίδης.

          Τήν ἐκδήλωση εκλεισε με χαιρετισμό  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Φθιώτιδας κ. Συμεών.Χαιρετισμό στην εκδήλωση εκαναν ακόμη ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Κυρμανίδης και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος . Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας και Γιώργος Κοτρωνιάς , οι Δήμαρχοι Στυλίδας Βιργινία Στεργίου και Αμφίκλειας Αθανασία Στιβακτή , οι πρώην Δήμαρχοι Νίκος Σταυρογιάννης και Γιώργος Ντελής , δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι , εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας  του Στρατού και της Πυροσβεστικής , εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου .

ΠΗΓΗ:.lamiakos-typos.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close