Τοπικές

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΕΙΜΑΡΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΥΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ

Μπορεί η αγορά να έχει νεκρώσει κυριολεκτικά από την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την πλειονότητα των επιχειρήσεων , απλώνοντας μια τεράστια ασπίδα προστασίας της δημόσιας υγείας πάνω από τη χώρα , ωστόσο υπάρχουν και κάποιες δραστηριότητες που επιχειρούν να λειτουργήσουν ως ένα αντίδοτο στο γενικό μπλακ άουτ που έχει επέλθει εξαιτίας της επέλασης του κορωνοιού . Είναι θετικό για παράδειγμα το γεγονός ότι ορισμένα έργα στη Φθιώτιδα δεν έχουν σταματήσει .
”Το πλαίσιο ειδικών συνθηκών δεν θα πρέπει να αποτελέσει άλλοθι μη λειτουργίας και μη εκτέλεσης καθηκόντων και υποχρεώσεων, που με ασφάλεια μπορούμε να εκτελούμε” δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Κυρμανίδης και οι εντολές που έχει δώσει είναι να συνεχιστούν οι εργασίες  για τον  καθαρισμό των χειμάρρων στην περιοχή της Λυγαριάς  και του Λιανοκλαδίου  αλλά και σε αλλα σημεία του νομού .  !
Μάλιστα ο κ. Κυρμανίδης αισθάνεται την ανάγκη  να ευχαριστήσει  τους χειριστές , τους εργάτες και το υπόλοιπο προσωπικό που μέσα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες συνεχίζουν να εργάζονται εκτελώντας κοινωφελή έργα . Είναι από τα ενθαρρυντικά μηνύματα των τελευταίων ημερών σε μια Ελλάδα που βρίσκεται σε καραντίνα .
                                                                         Χρ. Α
lamiakos-typos.gr
Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close