Σημαντικές

Λαμία : Δωρεάν μεταφορά στα εμβολιαστικά κέντρα, λόγω “Μήδειας”

Λόγω της κακοκαιρίας “Μήδεια” που πλήττει και την περιοχή μας ο Δήμος Λαμιέων αναλαμβάνει τη δωρεάν μεταφορά δημοτών που  ανήκουν σε ευάλωτες ή ευπαθείς ομάδες στα εμβολιαστικά κέντρα.  Αναλυτικότερα στο σχετικό δελτίο τύπου:

 

Ο Δήμος Λαμιέων αντιλαμβανόμενος τη μεγάλη σημασία που διαδραματίζει ο μαζικός εμβολιασμός στην αντιμετώπιση της πανδημίας και θέλοντας να συνδράμει τους δημότες που θα δυσκολευτούν να προσεγγίσουν τα εμβολιαστικά κέντρα της πόλης μας, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών των επόμενων ημερών, ανακοινώνει τα παρακάτω:

Με οχήματα του Δήμου μας θα μπορούν στις επόμενες ημέρες να μεταφέρονται προς τα εμβολιαστικά κέντρα του Νοσοκομείου και του Κέντρου Υγείας Λαμίας, δημότες που είναι είτε μοναχικοί είτε ανήκουν σε ευάλωτες ή ευπαθείς ομάδες, οι οποίοι έχουν κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστούν και δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν με δικά τους μέσα, λόγω της κακοκαιρίας.

Η διαδικασία είναι απλή:

Ο πολίτης κλείνει τηλεφωνικά ραντεβού στη Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 151 88, τουλάχιστον μια ημέρα πριν το προκαθορισμένο ραντεβού για τον εμβολιασμό, καθημερινά 8:00-15:00.

Η Κοινωνική Υπηρεσία επικοινωνεί με τον δημότη για να διερευνήσει τις ανάγκες του και να συντονίσει την ώρα της μεταφοράς.

Με δημοτικό όχημα και συνοδεία υγειονομικών της Υπηρεσίας και του «Βοήθεια στο Σπίτι» μεταφέρεται στο εμβολιαστικό κέντρο από και προς την οικία του.

Η μεταφορά των πολιτών γίνεται με τη τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων που ορίζουν οι αρμόδιες αρχές για τον περιορισμό της διασποράς του  κορωνοϊού.

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close