Τοπικές

Λαμία: Εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή στο Εργατoϋπαλληλικό Κέντρο

Στο Νοσοκομείο υπάρχει ανάγκη για αίμα

Μένουμε σπίτι και βγαίνουμε μόνο για να δώσουμε αίμα, να σώσουμε ζωές.

 Στο Νοσοκομείο υπάρχει ανάγκη για αίμα

Κοινό κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία λόγω των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου Λαμίας από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών, τον Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας  Κυρμανίδης, τον Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιο Καραΐσκο και την  Πρόεδρος του Εργατoϋπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδας Σοφία Ανεστοπούλου:

Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας από τον SARS-CoV-2 τα αποθέματα αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας μειώνονται δραματικά.

Ήδη η αρμόδια υπηρεσία αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λαμίας διοργανώνει δράσεις αιμοδοσίας και εκτός του Νοσοκομείου.

Σε αυτό το πλαίσιο η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδαςη Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Λαμιέων και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φθιώτιδας αναλαμβάνουν υπό την αιγίδα τους, τις δύο κεντρικές δράσεις αιμοδοσίας. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Μαρτίου

Η δεύτερη δράση είναι προγραμματισμένη για  την Παρασκευή 10 Απριλίου στην αίθουσα του Εργατoϋπαλληλικού Κέντρου στη Λαμία (Πλατεία Διάκου) από 10.00 έως 13.30.

Θα τηρηθούν οι προβλεπόμενοι κανόνες υγιεινής, ώστε η προσφορά αίματος να είναι ακίνδυνη και η ροή των αιμοδοτών θα είναι ελεγχόμενη. Η αίθουσα θα έχει πλήρως απολυμανθεί από ειδικό συνεργείο.

Καλούμε όλους και κάθε είδους συλλόγους, φορείς και απλούς πολίτες να αγκαλιάσουν τις παραπάνω δράσεις.

Περισσότερο από ποτέ αυτές τις κρίσιμες ώρες η αλληλεγγύη είναι στάση ζωής.

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close