Σημαντικές

Λαμία: “Λουκέτο” και βαρύ πρόστιμο σε δύο γνωστά μπαράκια για συνωστισμό

Έφοδος» της αστυνομίας το βράδυ του Σαββάτου σε δυο γνωστά στέκια στο κέντρο της πόλης – Βαρύ πρόστιμο, αυτόφωρο και κλείσιμό του καταστήματος για 15 ημέρες.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας είχε προαναγγείλει ότι οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς σε ότι αφορά την τήρηση των μέτρων στο χώρο της εστίασης για την αποφυγή μετάδοσης της πανδημίας.

Το βράδυ του Σαββάτου έγιναν έλεγχοι σε αρκετά γνωστά στέκια στη Λαμία με αποτέλεσμα δυο από αυτά να “σφραγιστούν” και οι ιδιοκτήτες τους να οδηγηθούν στο αυτόφωρο, όπως προβλέπεται από το νόμο.

Επίσης επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000€ στον καθένα και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στον έλεγχο που έγινε και στα δυο μπαράκια διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν περισσότεροι πελάτες από το επιτρεπόμενο, σύμφωνα πάντα με τα τετραγωνικά, με αποτέλεσμα να μην τηρούνται οι αποστάσεις, που προβλέπει ο νόμος.

Να υπενθυμίσουμε ότι από αύριο Δευτέρα (12/10) στη Λαμία και το νομό Φθιώτιδας, ο οποίος σύμφωνα με τον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τον κορωνοϊό είναι στο Επίπεδο 2, τα φαγάδικα και μπαράκια θα κλείνουν από τις 00:30′ – 05:00 (εξαιρείται Take away – delivery με απαγόρευση πώλησης αλκοόλ).

Πρόστιμα και στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου

Έλεγχοι έγιναν και το πρωί του Σαββάτου στην κεντρική λαϊκή αγορά της πόλης, όπου σύμφωνα με πληροφορίες επιβλήθηκαν τουλάχιστον 8 πρόστιμα για παραβάσεις που αφορούσαν στη μη χρήση μάσκας.

 

 

 

 

lamiareport.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close