Τοπικές

Λαμία: Σε αυτό το σπιτάκι στην πλ.Πάρκου αγοράζουμε και φέτος «Δώρα Ψυχής» για τους συνανθρώπους μας

 

“Συν στον Άνθρωπο”: Διαφορετικές γιορτές αλλά πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη!

Το Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του Φιλανθρωπικού Συλλόγου “ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ” στην πλατεία Πάρκου φέτος είναι διαφορετικό, όπως διαφορετικές είναι για όλους μας και οι φετινές γιορτές.  Αυτό που παραμένει το ίδιο είναι το συναίσθημα της αγάπης, της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τον άνθρωπο. 

Τέτοιες μέρες κάθε χρόνο συνηθίζαμε να επισκεπτόμαστε το Χριστουγεννιάτικο παζάρι “Δώρα Ψυχής” που διοργάνωνε ο Σύλλογος “Συν στον Άνθρωπο”.  Φέτος, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, αυτό δεν είναι εφικτό και οι τρόποι που μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που τώρα, περισσότερο από ποτέ, μας έχουν ανάγκη είναι μέσω οικονομικής συνεισφοράς, προσφοράς τροφίμων και βέβαια αγοράζοντας το γούρι το γνωστό μας πια “δώρο αγάπης”, όπως κάθε χρόνο.

Ο Σύλλογος “Συν στον Άνθρωπο” προσαρμόστηκε στα νέα αυτά δεδομένα και τα μέλη του θα βρίσκονται καθημερινά και ώρες 11 με 1 το πρωί και 6 με 8 το απόγευμα στο υπέροχα στολισμένο Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι τους στην Πλατεία Πάρκου για να μας ενημερώνουν σχετικά.

Το φετινό γούρι στο πνεύμα της ιδιαίτερης συνθήκης που όλοι βιώνουμε, αποτελείται από τους αριθμούς 2 και 1 και έναν άνθρωπο σε απόσταση μεταξύ τους αλλά όλα πάνω σε μια ενιαία αλυσίδα που συμβολίζει πως όλοι μας ως κρίκοι μιας αλυσίδας μόνο αν είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο.

Τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, οποιαδήποτε προσφορά σε εκείνους που έχουν ανάγκη είναι ακόμα πιο ουσιαστική καθώς όπως είπε στις δηλώσεις του και ο κ. Καραΐσκος: “Το επίπεδο πολιτισμού μιας κοινωνίας είναι ανάλογο με την αλληλλεγύη αυτής της κοινωνίας προς τους συνανθρώπους μας” 

Η ανακοίνωση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου “Συν στον Άνθρωπο”:

Αγαπημένοι μας φίλες και φίλοι,

Φέτος όλα είναι διαφορετικά, σχεδόν όλα αλλάξανε……Όμως τα συναισθήματα της αγάπης και της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που πάσχουν,  οι τωρινές συνθήκες τα ενδυνάμωσαν.      O συνεκτικός κρίκος του έργου μας με σας, τους ανθρώπους της προσφοράς, τους ανθρώπους «του νοιάζομαι», τους ανθρώπους που θέλουν να χαρίσουν χαμόγελα χαράς και αισιοδοξίας αποδεικνύεται δυνατός.

Έτσι, ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι, ένα σπιτάκι με πολύ φως και ελπίδα, στημένο με κέφι, αγάπη και μεράκι στη πλατεία Πάρκου της πόλης μας είναι το σημείο αναφοράς ότι ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

Εκεί λοιπόν, με την ασφάλεια των πρωτοκόλλων υγείας, αλλά με τη χαρά της επικοινωνίας,  σας περιμένουμε για τα μικρά και μεγάλα ¨ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ¨ για την κατά τη δύναμη σας οικονομική ενίσχυση,  ακόμη και με τις προσφορές σας σε είδη τροφίμων.

Ραντεβού λοιπόν κάθε μέρα από ώρα 11.00π.μ.-1.00μ.μ. και 6.00μ.μ.-8.00μ.μ.

Ακόμη προς διευκόλυνση σας είναι ενεργοί οι λογαριασμοί μας:

α)ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αρ. Λογαριασμού 396/296245-43 και

IΒΑΝ  GR9001103960000039629624543  και

β) ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ. Λογαριασμού 5163-045531 -354 και

ΙΒΑΝ GR 7001721630005163045531354 της Τράπεζας Πειραιώς

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close