ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαμία: Στέλνουμε και φέτος το γράμμα μας στον Άγιο Βασίλη με την ΕΛΤΑ Courier!

Στα ΕΛΤΑ Courier  στη Λαμία υπάρχει και φέτος ένα ξεχωριστό γραμματοκιβώτιο που περιμένει να υποδεχτεί τις επιθυμίες, τις ευχές και τα όνειρα μικρών και μεγάλων με τη μορφή γράμματος στον Άγιο Βασίλη!

 

Γράμματα που προορίζονται για τον Άγιο Βασίλη περιμένει και φέτος το ειδικό γραμματοκιβώτιο των ΕΛΤΑ Courier που έχει στηθεί για άλλη μία χρονιά, στο κατάστημα της οδού Λεωνίδου 26, στη Λαμία.

 

Εσείς; Έχετε σκεφτεί τι θα ζητήσετε από τον Άγιο Βασίλη; 

Είτε αυτό που επιθυμούμε είναι κάποιο δώρο, είτε απλώς θέλουμε να απευθύνουμε σκέψεις και προβληματισμούς στον αγαπημένο μας Άγιο, μικροί και μεγάλοι γράφουμε το γράμμα μας κι αφού το γεμίσουμε με ευχές, επιθυμίες και ζωγραφιές, ερχόμαστε μπροστά στο κατακόκκινο ειδικό κουτί των ΕΛΤΑ Courier στην οδό Λεωνίδου 26 και το ταχυδρομούμε με όλη μας την αγάπη!

Φέτος, λόγω των έκτακτων μέτρων και για τη διευκόλυνση όλων, το κουτί βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος για να μπορείτε όλες και όλοι ελεύθερα να ταχυδρομήσετε δωρεάν, ανά πάσα στιγμή και με ασφάλεια το γράμμα σας στον Βόρειο Πόλο!

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στην σελίδα hohoho.elta.gr που θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες για για το πώς θα γράψετε και θα ταχυδρομήσετε το γράμμα σας.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close