Σημαντικές

Λαμία: Τα απορρίματα και το Master Plan της ΠΕΛ ανάμεσα στα θέματα της συνάντησης Καραΐσκου – Πολιτόπουλου

“Η προστασία του Περιβάλλοντος είναι στοιχείο πολιτισμού μιας κοινωνίας” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον Συνεκπρόσωπο των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, Δημήτρη Πολιτόπουλο, το πρωί της Πέμπτης 10 Ιουνίου.

Ο κ. Πολιτόπουλος, και οι συνεργάτες του στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιούν στην Κεντρική Ελλάδα, επισκέπτονται και τη Λαμία όπου στην συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαμιέων συνοδεύτηκε από τον Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Στασινό, Συντονιστή των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στον Νομό Φθιώτιδας.

Η Δημοτική Αρχή πορεύεται με βάση συνέργειες και συνεργασίες δήλωσε ο κ. Καραΐσκος και πάνω σε αυτό οι απόψεις όλων είναι ευπρόσδεκτες και κυρίως ανθρώπων που κοσμούν τον χώρο στον οποίο δραστηριοποιούνται.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Λαμιέων εξέθεσε το έργο που έχει μέχρι στιγμής γίνει στο Δήμο μας και τον προγραμματισμό για το επόμενο διάστημα σε μεγάλα έργα όπως τα απορρίμματα και το master plan της ΠΕΛ.

Ο κ. Καραΐσκος δήλωσε πως σήμερα άνοιξε ένας διάλογος και ευχήθηκε στο μέλλον να υπάρχει πιο συχνή επαφή η οποία πάντα είναι χρήσιμη για το Δήμο.

Ο κ. Πολιτόπουλος δήλωσε πως η συγκεκριμένη περιοδεία γίνεται προκειμένου να ενημερωθούν τα στελέχη τους για τις νεότερες εξελίξεις ενώ τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος για τη συνάντησή του με ένα Δήμαρχο ο οποίος έχει ευήκοα ώτα, κάτι που, όπως είπε, δεν είναι καθόλου συχνό και εύκολο.

Είναι σημαντικό, είπε, να δημιουργήσουμε δομές που ανταποκρίνονται και στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στην ευημερία.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:

 

 

 

 

www.mag24.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close