Σημαντικές

Θ. Καραϊσκος: Θα βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών. (video)

«Θα γίνουν παρεμβάσεις σε πολλά σημεία σε όλο το Δήμο Λαμιέων με στόχο να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών μας….», δήλωσε ο Θύμιος Καραΐσκος.

Μια σειρά από έργα ασφαλτόστρωσης στη πόλη της Λαμίας ανακοίνωσε ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Η αρχή έγινε από την οδό Εκκλησιών, όπου βρέθηκε ο δήμαρχος και στη συνέχεια θα γίνουν εργασίες σε κεντρικούς δρόμους της Λαμίας.

Παράλληλα ο κύριος δήμαρχος τόνισε πως σύντομα θα ξεκινήσουν εργασίες αντικατάστασης των πεζοδρομίων.

Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής των κατοίκων της Λαμίας επεσήμανε σε δηλώσεις του ο κύριος Καραΐσκος.

Δείτε το video:

Στην οδό Εκκλησιών βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Δήμαρχος Λαμιέων για να δει από κοντά τις εργασίες ασφαλτόστρωσης, που το επόμενο χρονικό διάστημα, θα γίνουν και άλλα σημείο της πόλης, όπως ειπε ο Θύμιος Καραΐσκος.

«Προχωράμε σε αντικαταστάσεις στο οδόστρωμα, ξεκινώντας από τα σημεία που το οδικό δίκτυο της πόλης είναι ιδιαίτερα βεβαρυμένο, εντός και εκτός του αστικού ιστού. Με συγκεκριμένο σχέδιο, από την οδό Εκκλησιών, στην Πλατεία Πάρκου, στην Υψηλάντη, στην Καποδιστρίου, στην Καραϊσκάκη

Με τον τρόπο αυτό θα καλύψουμε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα το οποίο υπάρχει στο οδόστρωμα της πόλης μας. Παράλληλα θα γίνουν και αντίστοιχες παρεμβάσεις και στις Δημοτικές Ενότητες.

Με παρέμβαση και σχέδιο που σταδιακά να καλύπτει ολόκληρο το οδικό δίκτυο του Δήμου μας και με στόχο την αλλαγή της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας σε όλες τις γειτονιές….», είπε ο Δήμαρχος Λαμιέων.

 

 

 

 

 

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close