ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑΝέες Κυκλοφορίες

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Νίκος Πορτοκάλογλου – Κι Όλο Σερφάρω

Συγκίνηση προκαλούν τα πλάνα του αξέχαστου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ένα συγκινητικό video clip οπτικοποιεί το τραγούδι «Κι Όλο Σερφάρω» από το μεταθανάτιο άλμπουμ «Ψέμα Στο Ψέμα» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα 

«Ψέμα Στο Ψέμα». Και έτσι θα θέλαμε να ήταν. Ό,τι συνέβη από την ημέρα που ακούσαμε για πρώτη φορά τα καινούργια τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα μέχρι την ημέρα της κυκλοφορίας τους να ήταν ένα ψέμα.

Αλλά αυτός είναι ο Λαυρέντης. Δημιουργικός. Ροκ. Αστείρευτος. Γεμάτος εκπλήξεις. Γεμάτος ταλέντο. Γεμάτος φιλία και φίλους. Και αυτός είναι και ο τελευταίος του δίσκος. Ίδιος με τον Λαυρέντη και αυτός.

Πρώτο δείγμα του άλμπουμ «Ψέμα Στο Ψέμα» είναι το single «Κι Όλο Σερφάρω», ένα τραγούδι του Θανάση Γκαϋφίλλια που ανοίγει το δίσκο και το οποίο ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μοιράστηκε με τον Νίκο Πορτοκάλογλου.

Όπως μοιράστηκαν τη σκηνή στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο τη χρονιά που πέρασε…

Το video clip για το «Κι Όλο Σερφάρω» περιέχει στιγμιότυπα από τις κοινές εμφανίσεις του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Νίκου Πορτοκάλογλου, αλλά και προσωπικά πλάνα του αξέχαστου καλλιτέχνη που επιμελήθηκε η κόρη του Λαυρέντη, Μαρία – Κλάρα Μαχαιρίτσα. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Πάνος Ζενίδης.

Έχοντας και οι δύο την αφετηρία τους στις αρχές της δεκαετίας του ‘80, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου άφησαν το στίγμα τους στη δεκαετία με τα δυο ιστορικά τους συγκροτήματα, τους Φατμέ και τους Τερμίτες που είχαν τεράστια επίδραση στις επόμενες γενιές.

Το τραγούδι «Κι Όλο Σερφάρω» και ο δίσκος «Ψέμα Στο Ψέμα» κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal Music.

https://www.youtube.com/watch?v=i6TbpGYHwxw

https://www.hit-channel.com

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close