Ομορφιά

ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΛΙΑΓΚΟΥ : ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ  

 

Σήμερα, ο φαρμακοποιός σας είναι πέραν από σύμβουλος υγείας και ένας εξαιρετικός σύμβουλος ομορφιάς, με τα περισσότερα σύγχρονα φαρμακεία να προσφέρουν λύσεις και επιλογές ομορφιάς κάθε είδους στις γυναίκες που τα επισκέπτονται.

Η κ. ΜΑΡΙΑ ΛΙΑΓΚΟΥ  έχει τις απαραίτητες και εξιδεικευμένες γνώσεις  σχετικά με τα συστατικά που περιέχει  η  κάθε κρέμα ή καλλυντικό και γνωρίζει πώς πρέπει να χρησιμοποιηθούν σωστά  και με ποιον τρόπο μπορεί η δράση τους να ενισχυθεί, ενώ παράλληλα  γνωρίζοντας την κατάσταση της υγείας σας και τις ιδιαιτερότητές σας καθώς και τη πιθανή φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνετε , είναι η πλέον αρμόδια να σας προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα όχι μόνο για την Γυναικεία  αλλά και για την Ανδρική  περιποίηση.

 Και ιδιαίτερα στην περίπτωση της φαρμακοποιού κας Μαρίας Λιάγκου  η οποία είναι ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ  ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ   απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πατρών   και με ειδίκευση   στα  ΦΥΣΙΚΑ  ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ  τα πράγματα γίνονται   εξαιρετικά   καλύτερα .

Όχι μόνο εμπορεύεται άριστης ποιότητας επώνυμα καλλυντικά , αλλά μετά από πολυετή έρευνα έχει περάσει στην δημιουργία των δικών της προϊόντων με τα πιο εξελιγμένα υλικά όπως το «θαυματουργό» γάλα γαϊδούρας, το υαλουρονικό οξύ, το κολλαγόνο και όλες τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειάζεται το δέρμα μας .

Στο φαρμακείο της και με την βοήθειά της ,σίγουρα θα βρείτε τα καλλυντικά που χρειάζεστε για μια ολοκληρωμένη περιποίηση για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά εξειδικευμένα για τις δικές σας προσωπικές ανάγκες , τον τύπο του δέρματος και την ηλικία σας .

Επιπλέον απαλλαγμένα από τα έξοδα μιας πολυτελούς συσκευασίας  τα καλλυντικά αυτά είναι σίγουρα οικονομικότερα, ενώ πάντα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς μικρότερης ποσότητας για να μη στερείτε από τον εαυτό σας την καθημερινή του περιποίηση σε μια δύσκολη οικονομικά στιγμή.

Και φυσικά για το καλοκαίρι που έρχεται υπάρχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για την αντηλιακή προστασία και  φόρμουλες για σμίλευση του σώματος και για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Η Μαρία Λιάγκου σας περιμένει στο φαρμακείο της για να σας βοηθήσει να αναδείξετε τον καλύτερο και ωραιότερο  εαυτό σας.

 

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ  ΛΙΑΓΚΟΥ

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 38 ΛΑΜΙΑ τηλ. 22310 22400.

 

 

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close