Τοπικές

ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ –ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Θετικός στον κορωνοιό μετά απο ελεγχο με self test , βρέθηκε  σε βρέθηκε μαθητής της 3ης Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Λαμίας  .

Το τμήμα του σχολείου ανέστειλε τα μαθήματα με τους μαθητές να επιεστρέφουν στα σπίτια τους και να μπαίνουν   σε δεκατετραήμερη καραντίνα. Δεν είναι ομως το μοναδικλό σχολείο στο οποίο εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοιού .

Συνολικά τρείς σχολικές μονάδες στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχουν τεθεί σε αναστολή  μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού, ενώ 11 τμήματα έχουν κλείσει.

Στο μεταξύ εκατοντάδες rapint tests πραγματοποιήθηκαν και σήμερα Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 στην οδό Φιλίας, δίπλα στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας,ενω συνεργεία του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων πραγματοποίησαν διαγνωστικούς ελέγχους σε Υπάτη, Παύλιανη και  Σταυρό.

Από τους ελέγχους προέκυψαν νέα κρούσματα και πιο συγκεκριμένα : 

– Στην Οδός Φιλίας έγιναν 447 τεστ και  βρέθηκαν 4 θετικά δείγματα,μεταξύ των οποίων και ένας μαθητής Γ’ Λυκείου με ήπια συμπτώματα που δεν πήγαινε σχολείο.

-Στη Λαϊκή Αγορά Σταυρού, έγιναν  92 τεστ,  όλα βγήκαν αρνητικά

-Στη Παύλιανη, έγιναν  20 τεστ,  όλα βγήκαν αρνητικά

-Στη Υπάτη, έγιναν  60 τεστ,  όλα βγήκαν αρνητικά

Τέλος  Self Test πραγματοποιήθηκαν στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου .  Οι δειγματοληψίες έγιναν από το υγειονομικό εξειδικευμένο προσωπικό του Δήμου Λαμιέων για μεγαλύτερη ασφάλεια. Έγιναν 88 τεστ και βρέθηκε  ενα θετικό

 

www.lamiakos-typos.gr

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close