ΔΙΑΦΟΡΑ

Με ειδική βεβαίωση από τον δήμο η σίτιση των αδέσποτων στη Λαμία

Με ειδική βεβαίωση από τον δήμο Λαμίας η μετακίνηση για φροντίδα των αδέσποτων μετά από παρέμβαση του φιλοζωικού συλλόγου.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Μετά από επικοινωνία που έγινε με τον Πρόεδρο της Πενταμελούς Επιτροπής του Δήμου Λαμιέων  για την παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς,  Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Στασινό και προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η δράση των φιλόζωων εθελοντών συμπολιτών μας, για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων που βρίσκονται στην περιοχή του Δήμου Λαμιέων και στην περίοδο εφαρμογής των έκτακτων  μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19,  για το διάστημα  έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020, μας γνωστοποιήθηκε ότι για τη  μετάβαση για σίτιση αδέσποτων ζώων, εφόσον αυτή πραγματοποιείται εντός του δήμου κατοικίας του πολίτη,   η απαιτούμενη βεβαίωση  της παρ. 5 του άρθρου 3 της  αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.:71342/20 ΚΥΑ  (ΦΕΚ 4899 Β/6-11-2020),  θα χορηγείται από το γραφείο του Αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Στασινού, που βρίσκεται στο κτίριο του Δημαρχείου στην οδό Φλέμιγκ & Ερ. Σταυρού (Ισόγειο, Γραφείο  Ι26),  μετά από τηλεφωνικό ραντεβού στους  αριθμούς: 22313-51024 (8:00 – 15:00) και   6932837696.

Σας γωρίζουμε επίσης ότι στην παραπάνω   βεβαίωση, θα πρέπει να αναφέρονται η διεύθυνση κατοικίας, ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας, ο τόπος, η ημέρα ή οι ημέρες και ο προγραμματισμένος χρόνος σίτισης, ο οποίος δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τις τρεις (3) ώρες και προκειμένου να χορηγηθεί θα πρέπει ο πολίτης να υποδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα ή ανίστοιχο έγγραφο.

Με σκοπό να διευκολύνουμε τα μέλη του συλλόγου μας, που επιθυμούν να τους χορηγηθεί  η σχετική βεβαίωση, παρακαλούμε  όπως αποστείλουν τα στοιχεία της προηγούμενης παραγράφου στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: f.a.welfair@gmail.com ή σε μήνυμα στη σελίδα μας στο  facebook (ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ  2017).

Ενημερωτικά σας γνωρίζουμε ότι  για την κατ’ εξαίρεση μετακίνηση για τη σίτιση των αδέσποτων  ζώων δεν απαιτείται  βεβαίωση τύπου Β, η οποία χρησιμοποιείται για άλλες μεμονωμένες κινήσεις.

Οι εθελοντές φιλόζωοι πολίτες της Π.Ε. Φθιώτιδας που διαμένουν σε άλλους δήμους του νομού,  για τη  μετάβαση τους για τη σίτιση αδέσποτων ζώων,                                           θα πρέπει να εφοδιασθούν με την προαναφερόμενη βεβαίωση από τον Δήμο της κατοικίας τους.

Επιπρόσθετα, καλούμε όλους τους πολίτες της Φθιώτιδας σε  περίπτωση που διαπιστώνουν  προβλήματα    με τη σίτιση των αδέσποτων ζώων ή βρίσκουν υποσιτισμένα ζώα  εξαιτίας και των έκτακτων αναγκών  που διαμορφώθηκαν  με τα νέα  μέτρα της αναστολής λειτουργίας πολλών επιχειρήσεων   και κυρίως του τομέα της εστίασης, να μας ενημερώνουν σχετικά, προκειμένου να διασφαλισθεί η ευζωία των ζώων.

Το  Δ.Σ.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close