ΔΙΑΦΟΡΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΤΣΑΣ: «ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ…»

Στο Καρπενήσι βρέθηκε το πρωί της Τρίτης  (13/7) ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας , ξεκινώντας τις περιοδείες του ανά την επικράτεια  για τον συντονισμό και την συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την εκστρατεία του εμβολιασμού .

Στην Ευρυτανική  πρωτεύουσα ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών είχε μια σειρά συναντήσεων και  επισκέψεων  με τους Τοπικούς φορείς και τις Αρχές.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε συνάντηση  στο Δημαρχείο  Καρπενησίου παρουσία των Δημάρχων Καρπενησίου  Νίκου Σουλιώτη  και Αγράφων Αλέξη Καρδαμπίκη και του Βουλευτή Ευρυτανίας Κώστα Κοντογεώρου.

Συζητήθηκε η πορεία του εμβολισμού στην Ευρυτανία και τα μέτρα που θα ληφθούν από εδώ και πέρα  έτσι ώστε να εμβολιαστούν και όσοι πολίτες  το επιθυμούν . Μάλιστα για τους πολίτες που δεν μπορούν για διαφόρους λόγους να προσεγγίσουν τα εμβολιαστικά κέντρα κινητές  Μονάδες  θα πραγματοποιούν  καθημερινά δρομολόγια   σε χωριά του νομού  για τον  εμβολιασμό των κατοίκων .

Δεύτερος σταθμός της περιοδείας  το Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας και συνάντηση   με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Αριστείδη Τασιό.

Ο κος  Πέτσας  συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καρπενησίου  κ Γεώργιο, επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου

”Εμβολιαζόμαστε σημαίνει ζούμε” επεσήμανε ο κύριος Πέτσας που αναφέρθηκε και στις κινητές μονάδες εμβολιασμού λέγοντας πως η κυβέρνηση προσφέρει και αυτή τη δυνατότητα, ιδιαίτερα για ηλικιωμένους συμπολίτες μας που δεν μπορούν να μετακινηθούν απο τον τόπο της κατοικίας τους.
Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Καρπενησίου παρουσία του βουλευτή Ευρυτανίας Κώστα Κοντογεώργου, των δήμαρχων Καρπενησίου και Αγράφων Νίκου Σουλιώτη και Αλέξη Καρδαμπίκη και εκπροσώπων συλλόγων και φορέων ο κύριος Πέτσας τόνισε πως η αποστολή που του έχει ανατεθεί από τον πρωθυπουργό είναι απλή.

Ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών Στέλιος Πέτσας  τόνισε χθες από το Καρπενήσι ότι πρέπει το καλοκαίρι να επιταχυνθεί ο εμβολιασμός για να είμαστε ελεύθεροι
το Φθινόπωρο. Ο ίδιος ανθρωπος την περασμένη άνοιξη έλεγε ότι πρέπει να επιταχυνθεί ο εμβολιασμός για να είμαστε ελεύθεροι το καλοκαίρι. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close